Firefoxdan Yer İmlerini Cekmek
-
Bende firefox vardı ama sürekli cöküyordu bende sildim baska firefox yükledim.Program filesden eski firefoxun klasorunu aynen kaydettim ben simdi o klasorden yer imlerini nasıl alıcam?
-
yer imlerinin üzerine tıkla tüm yer imlerini göster de içe aktarma ve yedekleme var yedeğini aldıysan ordan içe aktarıcan.
-
ArmadA bunu yazdı
yer imlerinin üzerine tıkla tüm yer imlerini göster de içe aktarma ve yedekleme var yedeğini aldıysan ordan içe aktarıcan.
hacı o eski firefoxu sildim :D
Program zaten acılmıyor acılır acılmaz kapanıyordu.
-
%AppData%\Mozilla\Firefox\Profiles
buraya gir orada profil klasörü var tuhaf bi adı var. bendekinin adı "zlb43555.default" zaten muhtemelen tek klasör olacak. onun içinde "bookmarkbackups" klasörü var. işte orada firefox un yer imi yedek dosyası var uzantısı "json" olan onu al. sonra firefox u aç yerimi ayarlarından tüm yerimlerini göster i seç. "içe aktarma yedekleme" kısmından "tekrar oluştur" u seç oradan "dosyayı seçin" i seç. json dosyasını göster.
-
amg bunu yazdı
%AppData%\Mozilla\Firefox\Profiles
buraya gir orada profil klasörü var tuhaf bi adı var. bendekinin adı "zlb43555.default" zaten muhtemelen tek klasör olacak. onun içinde "bookmarkbackups" klasörü var. işte orada firefox un yer imi yedek dosyası var uzantısı "json" olan onu al. sonra firefox u aç yerimi ayarlarından tüm yerimlerini göster i seç. "içe aktarma yedekleme" kısmından "tekrar oluştur" u seç oradan "dosyayı seçin" i seç. json dosyasını göster.
teşekkürler hacı yaptım
-
arada bende kaynim
yer imi araç çubuğundaki kısa yolların boyutunu küçülten eklenti vardı
ismini hatırlayan ?
-
Aynı işlemi Chorme için nasıl yapabiliriz ?
-
samaccc bunu yazdı
arada bende kaynim
yer imi araç çubuğundaki kısa yolların boyutunu küçülten eklenti vardı
ismini hatırlayan ?
https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/roomy-bookmarks-toolbar/
-
Firefox un canı cehnneme acayip kasıyor ram i sanki grafik yapıyorum pc de.chrome da eklentiler neden kasmıyor.toolbar lardan nefret ederim şu eklentiler geliştide iyi oldu.bütün tarayıcılarda hepsinde olan özellikler genel olarak mevcut fazla karışık olmayan ama aşırı kullanışlı olanlar tercih ediliyor diye düsünüyorum.
-
appdata/roaming/mozilla/firefox/profiles/...default buraya gir
places.sqlite
yerimleri bundadır.
kayıtlı parolalar için
key3 ve signons.sqlite isimli iki dosyayı çek
her zaman appdata/roaming/mozilla yedek olarak al
alexfarrow tarafından 27/Eki/12 12:55 tarihinde düzenlenmiştir -
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Mozilla
bu klasördeki dosyalarda her türlü bilgi yer imleri kayıtlı şifreler hatta eklentiler bile buralarda