Firlandiya Malı Nokia X6 Geliyor
-
selamlar..
arkadaşlar yutdışından x6 getiricekler fiyatları hepsiburada'da 750 tl 600 e satmayı düşünüyorum sizce satılırmı türkçe menü gelince kayıdınıda yaptırıcam
-
Nokia X6 C.Telefonu 16 GB Cep Telefonu
Fiyatı:265,50 EURO+ KDV
Kdv Dahil:610,92 TL
Kredi Kartı Tek Çekim:604,81 TL
Havale İle:598,70 TL
hiç uğraşma bence n8 de 900-1000 tl arası
-
Garantisiz,taksitsiz.Ben almazdım.
Ama satılır mı satılır.
-
PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------
selamlar..
arkadaşlar yutdışından x6 getiricekler fiyatları hepsiburada'da 750 tl 600 e satmayı düşünüyorum sizce satılırmı türkçe menü gelince kayıdınıda yaptırıcam
-----------------------------hocam ben o telefonu 670 e gördüm samsunda internet sitelerinde vatancomputerda hizlialda dahada ucuzdur bence kar edemezsin ondan en çok kar edebileceğin telefon iphone 1000 liraya alıp 1250 ye okutursun
-
htc hd 2 bu hafta elimde olacak kısmetse .. italyadan gönderecekler bir sıkıntısı olurmu gümrük falan ?
ayrıca abi yeri değil ama maili'ni bi açsan :)
-
20 dk sonra açıyorum amdx emailide msnde:)))
ya bana 300 liraya gelicek x6 fazla merakım olmadığı için telefonlara pek bilmiyorum piyasasını telefon ettiler bugün telefon alıcaz ne alalım felan. bi kaç marka verdiler baktım x6 ı bulabildim nokia N98i dediler onu ve e900 ü bulamadım x6 hoşuma gitti alın dedim kendimede aldırttım cezbetti ya :)) şuan kullandığım telefonun en büyük özelliği el feneri olması :D 200 tl için satmam artık kendim kullanırım. tşkler
-
Amd-x bunu yazdı:
htc hd 2 bu hafta elimde olacak kısmetse .. italyadan gönderecekler bir sıkıntısı olurmu gümrük falan ?
hacı sakın göndermesinler gümrükten tel geçirmek yasak sittim billah alamazsın bak ben sana söyleyeyim anca birinin yanında getirecen pasaportla geçirecen yoksa tırt -
hayırlı satışlar bilader.Firlandiya yazmışsın bi haber verim dedim =)
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
hacı sakın göndermesinler gümrükten tel geçirmek yasak sittim billah alamazsın bak ben sana söyleyeyim anca birinin yanında getirecen pasaportla geçirecen yoksa tırt
-----------------------------deme la :F lan heycan yaptım bende .. :S kursağımda kaldı mk :|
-
çok pahalı dıyorsun ustam zaten satım fıyatı 603 senden almaktansa buradan almak daha mantıklı ona göre fiyat belırle artı onu açtırması sorun pasaport bulamazsın kolay kolay ...
-
Amd-x bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
hacı sakın göndermesinler gümrükten tel geçirmek yasak sittim billah alamazsın bak ben sana söyleyeyim anca birinin yanında getirecen pasaportla geçirecen yoksa tırt
-----------------------------deme la :F lan heycan yaptım bende .. :S kursağımda kaldı mk :|
Kanka dediğim gibi yanında getirsin pasaporta yapıştırırsın başka türlü imkansız