Firma İsmi .Com.Tr Alan Adı Daha Önce Alınmış Benim Almak Gerekli
-
Arkadaşlar alan adı olarak firmadı.com bende bunun firmadı.com.tr yi almak için başvurduğum da alınmış olduğunu gördüm, ama firmadı.com.tr alan adının patenti bende, ben daha önce den alınmış olan bu alan adını nasıl iptal ettire bilirim nasıl kendim albilirim,
-
Firma evrakları ve marka patentinle ODTÜ'ye başvurmalısın.
-
whoobay bunu yazdı
Firma evrakları ve marka patentinle ODTÜ'ye başvurmalısın.
Nasıl bir dilekçe ile başvurmam gerek üstat, odtü tamam bu marka senin derse o aşamadan sonra ne yapıyor,
-
com.tr ile böyle bir işlemi yapmadım. Fakat önceden FSHHM (Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi)'ne elindeki belgelerle başvurmalısın. Mahkeme olacak. Fakat o markanın seninle aynı iş kulvarında olması gerekiyor, senden sorna kurulması gerekiyor. Vs. Vs. işler derin.
-
whoobay bunu yazdı
com.tr ile böyle bir işlemi yapmadım. Fakat önceden FSHHM (Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi)'ne elindeki belgelerle başvurmalısın. Mahkeme olacak. Fakat o markanın seninle aynı iş kulvarında olması gerekiyor, senden sorna kurulması gerekiyor. Vs. Vs. işler derin.
Oda aynı sektörde bende, ama ben imalatcıyım o satıcı onun sattığı ürünler eski antika el halıları benim sattığım ürünler makina halıları,
-
hocam ikinizin şirket adları varsa sicil numarası ve il söylersen bakayım kuruluş tarihlerine falan
-
dar gelirliligin luzumu yok. bas parayi al domaini
-
Nic.tr destek hattını bir ara sor. Mümkün mü la böyle bişey diye.
-
Senden önce kurulduysa ve aldıysa ve de başka kulvardaysa bir şey yapamazsın diye biliyorum önce alan kullanır mantığı
-
hacı adam holding Sanayi ve Ticaret A.Ş.
demiş sonunda işin zor vallaha 1. sırayada oturmuş
DJ_Alper tarafından 06/Şub/14 15:54 tarihinde düzenlenmiştir -
adamda sirket ise sirket belgeleri ile almissa
geri alamazsin