Firma Rakip Site Google Sabote
-
tereke34 bunu yazdı
Bende durum böyle. Bu yaptığının anti-seo dan farkı nedir ?

bi farkı yok anti seo da sabote etmek değil mi hocam ?
şöyle bi artısı olabilir eğer müşterinin belirlediği rakip firma, site hacklenebilecek düzeydeyse google a bidaha sokmam onu o farkımız olabilir :D bunun yanında onuda sunuyoruz :D
morena tarafından 20/Oca/18 12:27 tarihinde düzenlenmiştir -
morena bunu yazdıtereke34 bunu yazdı
şöyle bi artısı olabilir eğer müşterinin belirlediği rakip firma, site hacklenebilecek düzeydeyse google a bidaha sokmam onu o farkımız olabilir :D bunun yanında onuda sunuyoruz :D
Fark yok tabi, haklısın aslında.
-
tereke34 bunu yazdımorena bunu yazdıtereke34 bunu yazdı
Ozaman ilk olarak sana hedef siteyi söylüyoruz sende ilk olarak hackliyeceğin gibiyse onu onu kontrol ediyorsun (burada anladıım kadarı ile öncesinden bir kod eklemesi yapılıyor) sonra işleme geçiyorsun doğrumu anladım :) ozaman bir kaç site için teklif alayım senden..
-
designerboyalee bunu yazdıtereke34 bunu yazdımorena bunu yazdıtereke34 bunu yazdı
Ozaman ilk olarak sana hedef siteyi söylüyoruz sende ilk olarak hackliyeceğin gibiyse onu onu kontrol ediyorsun (burada anladıım kadarı ile öncesinden bir kod eklemesi yapılıyor) sonra işleme geçiyorsun doğrumu anladım :) ozaman bir kaç site için teklif alayım senden..
pm den siteleri bekliyorum hocam :D
-
bence bu şekilde daha çok hiti artar adamların
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
bence bu şekilde daha çok hiti artar adamların
hocam hiti artar :D ama yine hemen çıkma oranı yükselir çünkü giren abaza istediğini bulamaz :D bu şekilde google da geri düşer zaten adamın title ı değişti diye google geriye atıyor siteyi
-
Şuan yine düzgün
-
by_Tet bunu yazdı
Şuan yine düzgün
atmayı bıraktım hocam :D
-
morena bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Şuan yine düzgün
Bu metalari tanimladigin siteye 301 atip buraya yonlendiriyorsun, sonrasinda ise wm'den taratiyorsun; google da 301'deki sitenin bilgilerini guncelliyor.
Muhtemelen yanlis tahmin xd. www.le4c.com/ bahsi gecen title buraya ait ama :D
-
end bunu yazdımorena bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Şuan yine düzgün
Bu metalari tanimladigin siteye 301 atip buraya yonlendiriyorsun, sonrasinda ise wm'den taratiyorsun; google da 301'deki sitenin bilgilerini guncelliyor.
Muhtemelen yanlis tahmin xd. www.le4c.com/ bahsi gecen title buraya ait ama :D
hayır hocam :D le4c değil orayı hackleyip backup unu çekip kendim kurmuştum aynısını :D iamvirgin.xyz :D