Firmaların Ünvan Ve Adresleri
-
Yeni acilacak firmamiz icin tanitici ve bilgilendirici reklam yapmayi düsünüyorum.
Önem sirasi yapilacak olursa;
-İzmir
-İstanbul
-Ankara
illerine kayitli, Meslek grubu veya türü farketmeyecek, Firma ünvanlarına ve bu firmalarin adreslerine ihtiyacim var.
Temin edebilecegin yer ve makamlar hakkinda görüs ve fikirlenizi bekliyorum. -
Yardim edebilecek kimse yok mu arkadaslar?
-
acacağınız firma ne firması
-
Fuara katilacak firmalara Roll-up, x-banner tarzinda reklam göstericileri yapacak. bir nevi dijital baski.
-
Email adresleri işine yararsa upload ettim: http://rs678.rapidshare.com/files/232951124/2.200.000-firmalar.rar
-
ERERESEL
öncelik adres ancak mailde isime yarar cok sagol.
-
ERERESEL
Göndermis oldugun mail adreslerinin güncelligi ne durumda bi bilgin varmi.
-
hocam zamanında bende çok araştırdım bunları sağlam şekillerde temin edebiliriten çok fazla olmuyor çou zaman hakiki bilgi bir kaç yerde var onlarada ulaşmak adam akıllı zor seninle iki ay sonra görüşelim olmadı ortak listeler yaparız 2 ay sonra bana pm at
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------ERERESEL
Göndermis oldugun mail adreslerinin güncelligi ne durumda bi bilgin varmi.
---------------------------------------------------------------------------------------------Bilgim yok:( 16 Milyonluk paketten 2,2 milyonu bunlar:)
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
hocam zamanında bende çok araştırdım bunları sağlam şekillerde temin edebiliriten çok fazla olmuyor çou zaman hakiki bilgi bir kaç yerde var onlarada ulaşmak adam akıllı zor seninle iki ay sonra görüşelim olmadı ortak listeler yaparız 2 ay sonra bana pm at
-----------------------------evet dedigin gibi gercekten zor. Kendi cabalarim ile internette sadece firma ismi bularak adreslerine ulasmaya calistim ancak 100 firma adresi bulmak bir günümü aliyor neredeyse. Cok mesakketli is. 2 ay sonra sana dönüs yaparim.
ERERESEL
-------------
canin sagolsun sagol yinede arkadasim :)
-
bi ara şirket tanıtım cd leri vardı
esnaflar odası mı ne dağıtıyordu oradan ulaşabilirsin , sanırım :))