[Fistan "Yarı" Türkiye Turuna Çıkıyor] Tecrübeler, Bölgelerle İlgili Bilgiler Lütfen :)
-
once egeyi sonra guney sahillerini gez sonra turkiye turu de
oh ne guzel turkiye a.q :)
-
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------once egeyi sonra guney sahillerini gez sonra turkiye turu de
oh ne guzel turkiye a.q :)
-----------------------------
iç anadoluyu saymazsak batı ve güney yarısı oluyor, kuzey ve doğu(ve güneydoğu9 diğer yarısı oluyor. Ben bir yarısını gezmiş oluyorum.
Ne bu saldırı a.k Emirreise cvbımda da belirttim isteğim bu değildi ama bu oldu. Ben şimdi sizden o bölgede burası iyidir bu kötüdür gibi şeyler bekliyorum.. -
güzel geçer umarım
fistanım hayırlı yolculuklar
travesti indirin la oralarda cok vardır
değişiklik olur mk :D
-
şimdi özgür kız gibi mi olcanız ? ben özgürüm sadece özgürüm felan. hatırlarsınız onun geyiğini başına kaka şeyler geliyodu özgür kızın :\
-
kaka şeyler gelebilir.
*gözler kısılır arkadan cendere cendere girer*
sonunu düşünen kahraman olamaz .bua.
-
hade bakalım kazasız belasız gezmeler...
-
silahını unutma silahını çekemeyen kovboy böylemiydi lan kafam güzeldi hatırlamıyorum
-
fistan cok güzel. buna emınımkı bunun devamı gelır. bende 16 gündür yoldayım. ıstanbul-düzce-bolu dagları-ankara-kırıkkale-kırsehır-nevsehır-kazserı-nıgde-aksaray-konza-antalya-alanya- suanda bodrumdaydım(dün hayko burdaydı) yanı mugla burda bır kac gün kaldıktan sonra ızmır-manısa-balıkesır-canakkale ve tekrar ıstanbul yapıp eve yanı vıyanaya ucacagım. ıster keyfı deyın ıster tur deyın...suana kadar 5000km yol kat ettım..bırcok sey gördüm...egenın ınsanı hosdur ve sıcak kanlıdır...yardım severdır..turıstler kazıklanır normaldır fakat tğürk oldugunu görürlerse sana hertürlü yaparlar.antalya alanyadazken alanya kalesını ve atatürk evı ve müzesını gezmenı tavsıye ederım...alanyada kılotla bıle gezersın kımse takmaz fakat ıc anadolu konya cıvarı falan sana uzaylı muamelesı yapabılırler ayaklarımdakı gamalı vansler ve kuru kafalı atletımle bunu bızzat kendım gördüm :D kafana göre takıl ve memleketın tadını cıkar ınsan o kadar cok sey görüyor ve kıyaslama ımkanı buluyorkı...
-
teomanyak bunu yazdı:
fistan cok güzel. buna emınımkı bunun devamı gelır. bende 16 gündür yoldayım. ıstanbul-düzce-bolu dagları-ankara-kırıkkale-kırsehır-nevsehır-kazserı-nıgde-aksaray-konza-antalya-alanya- suanda bodrumdaydım(dün hayko burdaydı) yanı mugla burda bır kac gün kaldıktan sonra ızmır-manısa-balıkesır-canakkale ve tekrar ıstanbul yapıp eve yanı vıyanaya ucacagım. ıster keyfı deyın ıster tur deyın...suana kadar 5000km yol kat ettım..bırcok sey gördüm...egenın ınsanı hosdur ve sıcak kanlıdır...yardım severdır..turıstler kazıklanır normaldır fakat tğürk oldugunu görürlerse sana hertürlü yaparlar.antalya alanyadazken alanya kalesını ve atatürk evı ve müzesını gezmenı tavsıye ederım...alanyada kılotla bıle gezersın kımse takmaz fakat ıc anadolu konya cıvarı falan sana uzaylı muamelesı yapabılırler ayaklarımdakı gamalı vansler ve kuru kafalı atletımle bunu bızzat kendım gördüm :D kafana göre takıl ve memleketın tadını cıkar ınsan o kadar cok sey görüyor ve kıyaslama ımkanı buluyorkı...
saol hocam :) -
abi at sunun fotolari nasil gelmezsin ya valla kalbimi kırdım :D dur olm tatildeyim su an o fotoyu sıteye upload licam gor sen :D kim demis nasil satartsin bizi
bu arada ayiposin eger ayarlşiyabilirsem alıcma seni rock'n coke a dua et :D bana bilet gelsin amin :D
Toplam Hit: 4953 Toplam Mesaj: 27