Fitness Salonu İçin Poster Arıyorum
-
Bayanların agırlıklı oldugu bir salona konulmak üzere yüksek çözünürlükte resimler arıyorum.Önerileriniz nelerdir?
-
Hocam en olmazsa olmaz şey çok etkileyici oluyor..
Böyle aşırı şişman değil ama kilolu bir bayanın 6-7 evrede nasıl çok düzgün fizikli bikinili bir bayana dönüşebileceğine dair bişey yapman gerek
böyle 1 duvarı kaplıyor mesela solda en kilolu hali sağa doğru aynı kadın en sağda en incelmiş hali.
Psikolojik olarak bu acayip bir etkileme yöntemi erkeklerin takıldığı fitness salonlarında hep vardır bu bayanlardada gördüm
-
alpaçinonun siyah beyaz resimleri koy.gençlik resimler. haneler varya komedi programı orda hormonlu bi emlakçı varya .hah tamam onun duvardaki resmni koy. kızların hormonlarıda artar :) dikkat et hormon kesesi patlamasın ..:)
-
şunu düşünüyorum ama güzel olur mu acaba?

-
Hocam iyi akşamlar www.amasyafatihspor.com siteyi ben yaptım o sitedeki resimlere bak istersen :) Belki yardımcı olur resimler.
-
espir bunu yazdı:
-----------------------------
alpaçinonun siyah beyaz resimleri koy.gençlik resimler. haneler varya komedi programı orda hormonlu bi emlakçı varya .hah tamam onun duvardaki resmni koy. kızların hormonlarıda artar :) dikkat et hormon kesesi patlamasın ..:)
-----------------------------bende sırf bu yüzden soyadımı hormonoğlu diye değiştircem :d
-
Horman kesesi nedir ya ahahah :D hormon kesesi diye bişeymi var. :D G.tünüzden element uydurmayın
-

-

-
qra51 bunu yazdı:
-----------------------------
Horman kesesi nedir ya ahahah :D hormon kesesi diye bişeymi var. :D G.tünüzden element uydurmayın
-------------------------Hormonlar bir elemense seninbiyoloji öğretmenine... ve ve G..t Möt ne iş hocam..o ağzına hormonlu elementler sürerler..senin tabirinle..
-
hocam hardline elemanları ile hemen bağlantıya geç katalog iste afiş iste
gelsinler aminoasit felan fiyat sor nebilim bağla işte onlarda çok poster :)) hemde kalite