Fiyasko! (F1 Fiyaskosu!)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    antaya taraflarana yapılsaydı müşteri sıkıntısı çekilmezdi hem istanbula yap hemde en ücra köşesine olacağı buydu...

l enfer c est les autres Sartre ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

biraz önce trt de 900 dedi

birde önemli olan reklamdır bütün dünya izleyecek bilet parasını salla gitsin

bence bu tür organizasyonlar şart hiç mualif olmayalım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

bu tür organizyonların yapılması tabiki çok güzel hiç kimse de buna karşı değil zaten.

tartıştığımız nokta organizasyonun iyi yapılamaması..

bilet fiyatlarını FIA belirliyormuş. bizim insanımıza gerçekten pahalı ama gelecek olan ama gelmeyen turistler için pahalı olmamalı. tabi burda başka bir konu açığa çıkıyor ki o da Türkiye'ye gelen turistlerin çoğunluğunu avrupanın orta sınıf kesimi oluşturuyor. Zengin zümre ispanya, fransa, italya ve yunanistanı tercih ediyor.

Problemin daha da başına bakıcak olursak pistin yeri son derece yanlış izmir yada antalya gibi tatil ve oteller bölgesine yapılmış olsaydı daha fazla turist çekebilirdi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Varg bunu yazdı:

yoldan geçen turiste pandik atarsanız, 5 tl lik şeyi 10 $ dan kakalarsanız gelmezler tabi.

Valla turistler piç gibi olmuş. Geçen diyarbakırda onur ocakbaşı diye bi lokanta var. Gittim oturdum. 3-4 tane alaman gavuru geldi. Adama kebap ne kadar diyor. Adam 6,5 lira dedi. Kaldı ki en kral kebabı mezesi lokantası super titiz güzel bi yer. Baktım gavur diyo 5 liraya olmaz mı?

Orda dedim diyecem siktir git senden gelecek hayır Allahtan gelsin amk gavuru :|

ahh canim kardesim elin gavuru ne yapsin yillarca esnaf tarafindan kaziklana kaziklana namimiz aldi yurudu

daha havaalaninda adamlara rehberler neler anlatiyor yok soyle dolandirirlar sizi yok boyle emerler yok boyle gomerler diye sirf boyle konusuyor diye kac rehber patakladim ben

ayrica gelen adamin cebindeki para senden az bakma geldiklerine sen gidersin bir otele odersin 120- 150 Tl. gunluk o adam ucak dahil yeme icme yatma oder gunlukyz sezonu 40 euro kis sezonu 10-15 euro

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    Sanırım F1 dene olgu artık eskisi kadar ilgi görmediği için.Schumaer gitti olay bitti benim için mesala :DD:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    ben türkiye de ilk defa düzenlendigi yıl gitmiştim çok süperdi. silver seri a biletim wardı.o zaman haywan gibi turist wardı türkten fazla :) ama her yerde bilet fiyatı çok yüksek zaten de türkiye de daha da bi çok neyse umarım düzelir

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yTSe_JaM bunu yazdı:
    ben türkiye de ilk defa düzenlendigi yıl gitmiştim çok süperdi. silver seri a biletim wardı.o zaman haywan gibi turist wardı türkten fazla :) ama her yerde bilet fiyatı çok yüksek zaten de türkiye de daha da bi çok neyse umarım düzelir

fiyatı f1 belirliyor tr değil onun için yüksek :) yani bir amerikalı çöpcü 3 bin dolar maaş alırken onun için 200-300 dolar normal gelir ama 550 lira asgari ücretle çalışan işçi için (türk)pahalı gelir :)

bu tür şeyler olur tartışılmaya gerek yok

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek

l Platin 700 TL

l Gold 500 TL

l Silver 350 TL

l Bronz 150 TL

l AçIk alan 90 TL

Ayrıca ben gittigimde benim aldığım biletin fiyatı şu şekildeydi

Bilet Silver A idi. 1 takım biletten oluşuıyodu yani Cuma : antreman günü, cumartesi sıralama, pazar büyük yarış

Cuma 190

Cumartesi 450

Pazar 850  şeklindeydi o zaman bile büyük yoğunluk olmuştu :)

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

yTSe_JaM bunu yazdı:

fiyatı f1 belirliyor tr değil onun için yüksek :) yani bir amerikalı çöpcü 3 bin dolar maaş alırken onun için 200-300 dolar normal gelir ama 550 lira asgari ücretle çalışan işçi için (türk)pahalı gelir :)

bu tür şeyler olur tartışılmaya gerek yok

fiyatı önceden f1 belirliyo sonradan türkiye icin ayrı bişey yapmışlardı gibi bi haber okumuştum çünlü kendini kurtarmıyo diye falan. ama doğrudur tabi dediginde haklısın yani :)

Toplam Hit: 3041 Toplam Mesaj: 20