folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Fiyatı Uygun, Sorunsuz İnternet Tarifesi ?

Fiyatı Uygun, Sorunsuz İnternet Tarifesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar. ttnet tahadütüm bitiyor (ilk yıl 40tl  ikinci yıl 63 tl idi)

yeni kampanyalar baktım başlıkta belirttiğim gibi fiyatı uygun, sorunsuz, hızı da 4mb'den yukarı olsa yeter evde kullanıyorum

açılan konulara baktım oradan bir tane buldum: http://www.kablotv.net/index.php?i=k&id=4&kampanya=ekonet

ayrıca bunu da buldum : http://www.doping.com.tr/Ads/Kampanyalar/Internet/12-Ay-Taahhutlu-Sinirsiz-Internet/31/86?gclid=CKy8kKbs2LsCFTDMtAodTyEAxQ

bilgisi olanlar, tarife değiştirenler, bu konuda araştırma yapıp benim rastlamadığım uygun tarife bulanlar yorumlarını bekliyorum yarın öğleye kadar.

+ tahadüt olarak 1 yıl olması daha mantıklı

+ ttnet ten sorunum yok ama pahalı tahadüt bitince 67 yada 70 üzeri olacakmış baya pahalı bana

yukarıdaki ler arasından kişisel fikrim doping internetten yana çünkü bulunduğum yerde hiç kablo tv nin varlığını duymadım.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

edit:

09.01.2014 güncel

merhaba arkadaşlar bu konuda sadece internetin yeterli olduğu 12 ay tahadütlü uygun bir kampanya aradığımı belirtmiştim buldum :)

muhakkak bilenler vardır ama bilmeyenler için sizle paylaşmak istedim 

bugün ttnet i aradım 12 aylık sadece limitsiz internetin olduğu bir paket istediğimi eğer ttnet de bulamaz isem başka firmaya geçeceğimi belirttim

bunun üzerine bana 49tl ye "12 ay indirim fırsat kampanyası'ndan" yaralanabileceğimi söylediler. bu kampanyaya geçiyorum.

sizde bu kampanyayı değerlendirebilirsiniz diye paylaşıyorum kolay gelsin...

eyuperol tarafından 09/Oca/14 23:30 tarihinde düzenlenmiştir

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

abi öncelikle binada kablonet veya uydunet yazan bi kutu olması lazım

uydunet düşünüyorsan. onu önce bi belirteyim.

+ uydunetin modemi farklı. 

bunları bilerek düşün.

uydunet kullanıyorum ve 3 yıldır herhangi bi problem yaşamadım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

bunları bilerek düşün.

Daft hocam sen hiç mi mesaj kutuna  bakmıyorsun ? :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

bunları bilerek düşün.

bilgilendirme için teşekkürler. binayı geç mahalle de duymadım kablo netin varlığını fiyat yönünden uygun olduğundan ve de aradığım tarz anlamında fikir olsun  diye kablo net i yazdım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi

Uzun süredir uydunet kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım, kısa bir süre önce 10 mb e yükselttim adil kullanım kotası 100gb kablolu tv dahil 70tl ama taahhaüt verirsen daha hesaplı ve güzel kampanyaları var

hadi sevişelim..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

__

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

adsl kullancaklar varsa vergi levhanız varsa superonlinede kampanya var 34,90 tl aylık 8 mbite kadar 50 akk 24 ay sözleşmeli 24 ay sabit fiyatlı.

2 sene önce 31 tl olarak sözleşme yaptım sorunsuz kullandım şimdi 34,90 sözleşme yenileyecem :)

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    xxjokerxx bunu yazdı

adsl kullancaklar varsa vergi levhanız varsa superonlinede kampanya var 34,90 tl aylık 8 mbite kadar 50 akk 24 ay sözleşmeli 24 ay sabit fiyatlı.

2 sene önce 31 tl olarak sözleşme yaptım sorunsuz kullandım şimdi 34,90 sözleşme yenileyecem :)

Zamanında biz yazdık...

http://www.tahribat.com/Forum-Superonline-8-Mbite-Kadar-Sinirsiz-Internet-34-90-Tl-175147

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sasalil
    sasalil's avatar
    Erkek

hocam aynı kampanyadan bende yararlandım ttnette ve aralık itibariyle bitti taatütüm. superonlinedan arayıp kampanyaları hakkında bilgi verdiler cazip geldi bende geçtim superonline ama geçmez olaydım.. geçiş işlemleri resmileştikçe fiyatlar değişti arttı ve ayriyeten fiyat eklendi. taahhüt vermeme rağmen 1 hafta sonra internetimi iptal ettirmek istiyorum dedim perşembeden beri iptal işlemleriyle uğraşıyorum. hayrlısıyla bir kurtulayım şunlardan hemen ttneti tekrardan bağlatıcam.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

usta ttent dışındaki kampanyaların büyük bir kısmının sonradan ek ücretleri çıkıyor fiyatı artıyor vs. illa bi yerden çakıyorlar

hiç bişey yapmasalar sözleşme bitimi son faturana sözleşme iptal ücreti ne bilim bi isim bulup geçirme der

dindeler  haberin olsun  . iyice araştırmadan alma .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 2400 Toplam Mesaj: 17