folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fizik Kitabı Önerileriniz?

Fizik Kitabı Önerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hell_fever09
    hell_fever09's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu fizihten illahlah çekiyoz malum bol çözümlü örnekler içeren kitaplardan hangilerini önerirsiniz bide eğeğr internettenten indiribileceğim bi yer söylerseniz geniş konu özetli şeklinde çok makbule geçer şimdidin tsk.

oh la la
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

serwaye pek bakmadım ben ama çoğu hoca onu öneriyor
    şu kitap daha güzel bence
    http://www.tuba.gov.tr/userfiles/image/oduller/kitapkapaklari2009yili/temel-fizik-2.jpg
    birde problem çözümlerini alırsın daha iyi olur bence senide yanılmak istemem ama

yolladığım 2. ciltin resmi
    1 ciltte aynı kapak
    2. ciltte sanırım elektirik var
    1.ciltte mekanik hatırlamıyorum

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

hocam ben 10 sınıf ogrencısıyım esen yayıları kullanıom fıızkde cok guzel tavsıye ederım :) (tabi dedıgım gıbı ben 10. sınıf kıtabından bahsedıom )

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

dai bu üniversite için

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

lise öğrencisiysen fizik dinamik için esen,elektrik-optik için güvender tavsiyemdir.

üni öğrencisiysen servay den öteeye yol yok.hatta öyleki bizim sınav soruları sırf ordan cıktı.

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

uhp bunu yazdı:
    -----------------------------

lise öğrencisiysen fizik dinamik için esen,elektrik-optik için güvender tavsiyemdir.

üni öğrencisiysen servay den öteeye yol yok.hatta öyleki bizim sınav soruları sırf ordan cıktı.

bir türlü sevemedim o kitabı

uyduruk gelio bana :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek

Serway e laf yok beyler. Tarihçe kısmına çok girmeden özetleyerek okumanız gereken yeri okuyarak ilerlerseniz çok faydalı oluyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

serway önerilmez (not recommended) muhahaha :) bende serway 1-2-3 var üniv. için çok iyi kitaptır, ama türkçe çevirisi fazlasıyla kötü olduğu için önermiyorum.

Fundamentals of Physics var fiziğin temelleri o iyidir, ya da temel fizi, kırmızı bi kitap o da iyidir.

Serway ın tek sorunu çevirisidir, ve baskıdan dolayı çok fazla yanlışlık vardır, o yüzden saçlarda dökülmeye ve ya beyazlanmaya sebep olabilmektedir.

Ayrıca fiziği anlamak istiyorsan, bilim tarihiyle de ilgilenmen gerek, newton, einstein, maxwell gibi büyüklerin hayatlarına dair birşeyler bilmelisin.

yardırmak bizim işimiz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

erbogan bunu yazdı:

serway önerilmez (not recommended) muhahaha :) bende serway 1-2-3 var üniv. için çok iyi kitaptır, ama türkçe çevirisi fazlasıyla kötü olduğu için önermiyorum.

Fundamentals of Physics var fiziğin temelleri o iyidir, ya da temel fizi, kırmızı bi kitap o da iyidir.

Serway ın tek sorunu çevirisidir, ve baskıdan dolayı çok fazla yanlışlık vardır, o yüzden saçlarda dökülmeye ve ya beyazlanmaya sebep olabilmektedir.

Ayrıca fiziği anlamak istiyorsan, bilim tarihiyle de ilgilenmen gerek, newton, einstein, maxwell gibi büyüklerin hayatlarına dair birşeyler bilmelisin.

maxwell

idolüm zaten  yaaa

http://www.tahribat.com/Forum-Plaket-3d-Calisma-81607/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

Bence önce sağlam bir ingilizce kitabı al. :D

selam gençlik!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Mekanik, Dinamik için Esen Güzel sayılır :) Optik için Güvender Dalgalar ve Atom için Final Tavsiyemdir.

Toplam Hit: 2827 Toplam Mesaj: 13