Fizy Geri Geliyor!
-
Tahribat'ın haberler kısmındaki "Turkcell Müşteri Hizmetleri Twitter'da" haberini görünce Turkcell'i Twitter'dan takip etmeye başladım.
Az önce uyandığımda Twitter'a baktım ve Turkcell'in aşağıdaki yazılarını gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim:

Resimde bahsedilen adres: http://trcll.im/fizybulten
-
fizy.com da aktif olacakmı acep?
-
Nasıl tamamen yasal olacak ki.Müziklerin telif hakkını tek tek ödeyemezler herhalde.Turkcell bu işten feci rant sağlamaya kalkar söylemedi demeyin.Fizy eski fizy olmaz...
-
fizy.com'un kapanma sebebi fizy'nin ödemesini yapmamasıydı. Turkcell sanırım bunun ödemesini yapacak ve artık fizy.com'un kapalı kalması için bir neden kalmayacak.
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Nasıl tamamen yasal olacak ki.Müziklerin telif hakkını tek tek ödeyemezler herhalde.Turkcell bu işten feci rant sağlamaya kalkar söylemedi demeyin.Fizy eski fizy olmaz...
-----------------------------Niye ödeyemesinler ki? Koskoca Turkcell yahu, rant olayına gelince bence de acayip rant sağlarlar ama bence fizy eski fizy olabilir.
-
wking bunu yazdı:
fizy.com'un kapanma sebebi fizy'nin ödemesini yapmamasıydı. Turkcell sanırım bunun ödemesini yapacak ve artık fizy.com'un kapalı kalması için bir neden kalmayacak.
-----------------------------En popüler müzik dinleme servislerinden fizy’ye erişim kapatıldı.
Kullanıcıların şarkıları indirmeden sadece ismini yazarak bulup dinlediği bir nevi istek parça güdümlü internet şarkı kütüphanesi görevi gören fizy artık Türkiye’de yasak.
Eylül ayında Youtube’un en büyük rakiplerinden video paylaşım sitesi Vimeo’ya erişim engellemesinden sonra fizy de yasaklı siteler listesine girmiş bulunuyor.MÜYAP başvurusu sonucu alınan kararla kapatıldı. MÜYAP telif haklarını gerekçe göstererek mahkemeye başvurdu.
Alınan bilgiye göre fizy.com‘a erişim TC Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığının 17.12.2010 tarih ve 2010/93 sayılı kararı gereği Basın Muhalefet Kanununa aykırı yayınlar yaptığı gerekçesiyle engellendi ve görünüşe bakılırsa, karar uygulanmış durumda.
-
bu haberide girmiştim fakat daha onaylanmadı :| hergün haber giriyorum kimse bakmıyor modlardan :|
-
BlackApple bunu yazdı:
bu haberide girmiştim fakat daha onaylanmadı :| hergün haber giriyorum kimse bakmıyor modlardan :|
-----------------------------Haber kısmı yerine dökümanlardan son dökümanlar gösterilse çok daha fazla ilgi çekecek ve önemsenecektir bence.Hem müridler önemser, hem modlar.Bunu bir ara destekğe yazim ben (:
-
CyberAngel bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------Haber kısmı yerine dökümanlardan son dökümanlar gösterilse çok daha fazla ilgi çekecek ve önemsenecektir bence.Hem müridler önemser, hem modlar.Bunu bir ara destekğe yazim ben (:
-----------------------------Sağ tarafta var hocam son 10 döküman :)
-
TTNET Muzik gibi bişimi olcak acaba ?
-
sadece turkcell abonelerine ücret karşılığı :))
haha