folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fizy Geri Geliyor!

Fizy Geri Geliyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Tahribat'ın haberler kısmındaki "Turkcell Müşteri Hizmetleri Twitter'da" haberini görünce Turkcell'i Twitter'dan takip etmeye başladım.

Az önce uyandığımda Twitter'a baktım ve Turkcell'in aşağıdaki yazılarını gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim:

http://img821.imageshack.us/img821/3898/captureif.jpg

Resimde bahsedilen adres: http://trcll.im/fizybulten

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

fizy.com da aktif olacakmı acep?

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nasıl tamamen yasal olacak ki.Müziklerin telif hakkını tek tek ödeyemezler herhalde.Turkcell bu işten feci rant sağlamaya kalkar söylemedi demeyin.Fizy eski fizy olmaz...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

fizy.com'un kapanma sebebi fizy'nin ödemesini yapmamasıydı. Turkcell sanırım bunun ödemesini yapacak ve artık fizy.com'un kapalı kalması için bir neden kalmayacak.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

Nasıl tamamen yasal olacak ki.Müziklerin telif hakkını tek tek ödeyemezler herhalde.Turkcell bu işten feci rant sağlamaya kalkar söylemedi demeyin.Fizy eski fizy olmaz...

Niye ödeyemesinler ki? Koskoca Turkcell yahu, rant olayına gelince bence de acayip rant sağlarlar ama bence fizy eski fizy olabilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

wking bunu yazdı:

fizy.com'un kapanma sebebi fizy'nin ödemesini yapmamasıydı. Turkcell sanırım bunun ödemesini yapacak ve artık fizy.com'un kapalı kalması için bir neden kalmayacak.

En popüler müzik dinleme servislerinden fizy’ye erişim kapatıldı.

Kullanıcıların şarkıları indirmeden sadece ismini yazarak bulup dinlediği bir nevi istek parça güdümlü internet şarkı kütüphanesi görevi gören fizy artık Türkiye’de yasak.
    Eylül ayında Youtube’un en büyük rakiplerinden video paylaşım sitesi Vimeo’ya erişim engellemesinden sonra fizy de yasaklı siteler listesine girmiş bulunuyor.

MÜYAP başvurusu sonucu alınan kararla kapatıldı. MÜYAP telif haklarını gerekçe göstererek mahkemeye başvurdu.

Alınan bilgiye göre fizy.com‘a erişim TC Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığının 17.12.2010 tarih ve 2010/93 sayılı kararı gereği Basın Muhalefet Kanununa aykırı yayınlar yaptığı gerekçesiyle engellendi ve görünüşe bakılırsa, karar uygulanmış durumda.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bu haberide girmiştim fakat daha onaylanmadı :| hergün haber giriyorum kimse bakmıyor modlardan :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BlackApple bunu yazdı:

bu haberide girmiştim fakat daha onaylanmadı :| hergün haber giriyorum kimse bakmıyor modlardan :|

Haber kısmı yerine dökümanlardan son dökümanlar gösterilse çok daha fazla ilgi çekecek ve önemsenecektir bence.Hem müridler önemser, hem modlar.Bunu bir ara destekğe yazim ben (:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

BlackApple bunu yazdı:

Haber kısmı yerine dökümanlardan son dökümanlar gösterilse çok daha fazla ilgi çekecek ve önemsenecektir bence.Hem müridler önemser, hem modlar.Bunu bir ara destekğe yazim ben (:

Sağ tarafta var hocam son 10 döküman :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayortaburun
    gokayortaburun's avatar
    Erkek

TTNET Muzik gibi bişimi olcak acaba ? 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sadece turkcell abonelerine ücret karşılığı :))

haha

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2414 Toplam Mesaj: 17