Fizy Türkiyeyi Engellemiş
-
4 2 2 3
4 2 2 4
sorunsuz çalışıyor üstad..
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------çalışıyor, bir sıkıntı görmedim.
----------------------------- -
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Türkiyeden erişim var sadece. İngilizceni yiyim :D
-----------------------------heee.
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------haa ters okumuşum ben aynen dns falan heralde :D o değilde t niye küçük ona taktım ben
-----------------------------
İnsan ne anlamak isterse onu anlar hocam dicek bir şey yok.. -
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------canerator bunu yazdı:
-----------------------------haa ters okumuşum ben aynen dns falan heralde :D o değilde t niye küçük ona taktım ben
İnsan ne anlamak isterse onu anlar hocam dicek bir şey yok..
-----------------------------aynen only yi not olarak okumuşum yapacak bişey yok.
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------canerator bunu yazdı:
İnsan ne anlamak isterse onu anlar hocam dicek bir şey yok..
-----------------------------aynen only yi not olarak okumuşum yapacak bişey yok.
"turkey" yazılmış bize hindi mi demek istediler demişsin ona dedim :D ayrıca alakası yok :F -
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
İngilizcenize hayranim beyler, fizy sadece türkiye için kullanima acik yaziyo orda :D
----------------------------- -
canerator bunu yazdı:
-----------------------------Hocam fizy'nin arayüzünde hiç büyük harf gördün mü? :)) -
Ya arkadaş yok niye t küçükmüş falan, aşın artık bunları :( t küçük diye Türkiye'yi aşağılamış mı oluyor adamlar. Adamların temasında 1 tane büyük harf yok.
-
efsaneler arasında yerini alıyor