Fizy.Com"Dan Müzik İndirmek
-
idm kral + www.dinleyiver.com
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------IDM'yi 1 yıldır kullanıyorum, çoğu özelliğini de bilirim. Önerin için sağ ol fakat sanki biraz mesaj atmış olmak için yazmışsın. IDM ile indir demekle bitmiyor, bir şeyler söyle, şöyle yap vs vs..
Çünkü fizy.com'da ne link var ne bir şey..
-----------------------------demekki 1 yıldır bosuna kullanmışsın idm ile iniyor .. hatta istedigin mp3 varsa indireyim sana
edit: alttaki post da arkadaş print cekmiş gostermiş. beleşe post kasmak gibide niyetim yok beleşe postun bu sitede bana faydası olucagınıda sanmam amacım yardım etmekti ama hata etmişim pardon..
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------mamii bunu yazdı:
-----------------------------IDM'yi 1 yıldır kullanıyorum, çoğu özelliğini de bilirim. Önerin için sağ ol fakat sanki biraz mesaj atmış olmak için yazmışsın. IDM ile indir demekle bitmiyor, bir şeyler söyle, şöyle yap vs vs..
Çünkü fizy.com'da ne link var ne bir şey..
-----------------------------demekki 1 yıldır bosuna kullanmışsın idm ile iniyor .. hatta istedigin mp3 varsa indireyim sana
edit: alttaki post da arkadaş print cekmiş gostermiş. beleşe post kasmak gibide niyetim yok beleşe postun bu sitede bana faydası olucagınıda sanmam amacım yardım etmekti ama hata etmişim pardon..
-----------------------------IDM son sürüm değil ve öyle bir özelliği yok ;)
-
tmm arkadaşım senin eşşegin dişidir kabul ediyorum. kolay gelsin..
-
Kıllısını aramak diye buna derler. Bulmuşsunuz fizy gibi siteyi dinleyin işte. :F
-
Fizy.com dan eskiden kolay müzik indiriliyordu, şimdi indirilmiyor.
Var mı bir yolunu bilen
-
Haci fizy.com bos ver bana gore en guzel muzik indirme programi imesh dowload et kur uye ol aradigin aramadigin tum muzikleri orada kolay ve rahatlikla versiyon versiyon bulursun mixli mixiz duet vs.. vs..