Flac Formatında Albumler
-
flac formatında album indirebileceğim siteler arıyorum
ftp://24.254.234.119/music/FLAC/NEW%20FLAC%20VERSION/
http://btjunkie.org/search?q=flac
özellikle verdiğim flacshare ve ftp adresinden indiriyorum fakat suanda rapid kotam doldu flackshare kullanamıyorum ftp adresindede güncel albumler yok sanatcı olarakda yeterli değil
bildiğiniz güzel ftp adresleri filan varsa paylaşırsanız sevinirim
-
http://avaxhome.ws/music
-
zamunda.net
-
güzel paylaşım emeene sağlık :D
şaka bi yana gerçekten çok güzeller hocam
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
zamunda.net
-----------------------------zamundada album sayısı fazla değil çoğununda seederı 1 veya 2 kişi
-
bende böyle bi konu açmayı düşünüyodum... iyi oldu
peki al kardeşim şu kişiyi bide flac formatında kaliteli dinle dediğiniz kişiler varmı?
mesela bence kidneythieves i ide flac dinleyin...
-
RaAmLis bunu yazdı:
Hybris bunu yazdı:
zamunda.net
-----------------------------zamundada album sayısı fazla değil çoğununda seederı 1 veya 2 kişi
-----------------------------o 1 2 kişi seederlarla ben 700 le çekiyorum.. zamunda farkı
-
lalada bunu yazdı:
bende böyle bi konu açmayı düşünüyodum... iyi oldu
peki al kardeşim şu kişiyi bide flac formatında kaliteli dinle dediğiniz kişiler varmı?
mesela bence kidneythieves i ide flac dinleyin...
-----------------------------pink floyd,depeche mode
-
Remus bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
Hybris bunu yazdı:
zamunda.net
-----------------------------o 1 2 kişi seederlarla ben 700 le çekiyorum.. zamunda farkı
-----------------------------yurtdışı internet hızı farkı olmasın o :D adamlar hayvan gibi upload yapıyorlar
-
Stargazer bunu yazdı:
Remus bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
Hybris bunu yazdı:
zamunda.net
-----------------------------yurtdışı internet hızı farkı olmasın o :D adamlar hayvan gibi upload yapıyorlar
-----------------------------zamundadakilerin çogu öyle oldugu için zamunda farkı dedim zaten.
-
yalnız dikkat edin piyasada baya bir sahte flac dosya var mp3 den çevirilmişler filan sonra bunları dinleyip te 320kbps lik mp3 bile daha iyi bundan demeyin