Flash Action Script Düzenleyebilicek Arkadaş Arıyoruz.
-
Merhaba,
Bir görüntülü arkadaşlık sitesinin var olan flash application webchat kısmını istediğimiz şekilde düzenleyebilecek flash action scriptden iyi anlayan bir arkadaş arıyoruz.
Bize ücreti mukabilinde yardımcı olabilicek arkadaşlar pm ile yada buradan bana bilgilerini verirlerse en kısa zamanda kendilerine ulaşacağım...
Not: Gerekli FLA ve diğer dosyalar mevcuttur.
-
flalar mevcutsa adobe flash ile açıp düzenlersin o kadar zor bişey değil.Google da flash düzenleme diye arat gerekli kaynaklar var hem öğrenmiş olursun her zaman işine yarar.
-
eğer bulamazsan şirketteki ekşınçıları haberdar ederim.flaş deseydin ben yardım edebilirdim.
-
hereisnopeace bunu yazdı:
-----------------------------
eğer bulamazsan şirketteki ekşınçıları haberdar ederim.flaş deseydin ben yardım edebilirdim.
-----------------------------Merhaba, eğer varsa tanıdığınız iletişim bilgilerinizi rica edebilir miyim?
Lakin çok acil bir iştir.
-
as2 mi as3 mü ?
ayrıca ne tür düzenlemeler yapılacak ?
-
Fikret bunu yazdı:
as2 mi as3 mü ?
AS3, (WebChat dediği için, Socket şart, Socket = AS3)
FLA ve diğer dosyalar dediğine göre ayrıca .as dosyaları, yani kütüphaneler filan var.Bu arada arkadaşım vereceğin meblağ nedir onuda söylersen ? Masaüstü programlama projem var meblağ iyiyse sana bulaşabilirim :)
-
Neler beklediğini ve bütçeni söylersen, action script ci arkadaşlara iletirim olursa çalışırsınız, web cam ile ilgili örnek projelerinden birisi
-
VBDream bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
as2 mi as3 mü ?
FLA ve diğer dosyalar dediğine göre ayrıca .as dosyaları, yani kütüphaneler filan var.Bu arada arkadaşım vereceğin meblağ nedir onuda söylersen ? Masaüstü programlama projem var meblağ iyiyse sana bulaşabilirim :)
-----------------------------TxT bunu yazdı:
Neler beklediğini ve bütçeni söylersen, action script ci arkadauşlara iletirim olrsa çalışırsınız, web cam ile ilgili örnek projelerinden birisi
-----------------------------@VBDream kafamda oluşturduğum bütçe yok, işe göre belirleyeceğiniz ücret hakkında görüşebiliriz. Proje AS3 de yapılmıştır.
Webchat bölümünün 3-4 farklı arayüzü bulunmaktadır. Bir ara yüzünde online kullanıcılar eklenecektir ve sistemın ban kısmı geliştirilicektir. Yapılıcaklar bunlar.
@TxT belirlenen ücrete göre konusabiliriz. Benım belirlediğim bütce bu diyemem action scriptden anlamam .. işe göre istenen rakamı söyleyebilirsiniz.Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler..
-
crackerlive bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
as2 mi as3 mü ?
-----------------------------TxT bunu yazdı:
Neler beklediğini ve bütçeni söylersen, action script ci arkadauşlara iletirim olrsa çalışırsınız, web cam ile ilgili örnek projelerinden birisi
-----------------------------@VBDream kafamda oluşturduğum bütçe yok, işe göre belirleyeceğiniz ücret hakkında görüşebiliriz. Proje AS3 de yapılmıştır.
Webchat bölümünün 3-4 farklı arayüzü bulunmaktadır. Bir ara yüzünde online kullanıcılar eklenecektir ve sistemın ban kısmı geliştirilicektir. Yapılıcaklar bunlar.
@TxT belirlenen ücrete göre konusabiliriz. Benım belirlediğim bütce bu diyemem action scriptden anlamam .. işe göre istenen rakamı söyleyebilirsiniz.Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler..
Hocam biraz daha ayrıntılara inelim o zaman,
bu uygulumayı nerede barındıracaksın, kendi serverın mı var yoksa smartfoxserver tarzı mı olacak, (API ler ve kodlar biraz fark ediyor o nedenle)
online kullanıcılar gibi bölümlerde AJAX ta olacak mı, FLA dosyası entegre bir PHP, JSP, ASP ile çalışıyor mu (yani uyekaydet.php gibi bir dosyaya veri gönderme vs, db işlemleri var mı ?)
bunun gibi projeni deşifre etmeyecek her türlü ayrıntı iyi olur hocam.
-
Pekala o zaman daha detaylı konusayım...
Webchat fms üzerinden yayın yapmaktadır.
smartfoxserver ve socket ile ilgisi yok sanıyorum.
Zaten diğer arayüzlerinde online kullanıcılar gözüküyor sadece 1 arayüzünde gözükmesini istiyorum farklı eklentiler olucak..
Daha fazla detaylı bilgi vermem ama iletişim bilgilerinizi verirseniz online olarak detaylı bir şekilde anlatabilir dosyaları verebilirim..
-
TxT bunu yazdı:
Neler beklediğini ve bütçeni söylersen, action script ci arkadaşlara iletirim olursa çalışırsınız, web cam ile ilgili örnek projelerinden birisi
-----------------------------bunda ki webcam ile alakalı kısım neresi hocam :) ben oynadım da benim webcam çalışmıyo şuan mesela merakımdan soruyorum :)