Flash Bellek Hız Problemi
-
Hocalar flash belleğe veri yazma flash bellekten veri silme acaip şekilde yavaşladı birden. Usb 3 flashı usb 3 ve 2 portlarında da denedim farklı farklı portlarda denedim aynı sıkıntı. normalde 50 60 mb/s yazma hızı varken sorunla karşılaştığımdan beri 2-3 mb/s hatta kb/s lere falan düşüyor. veri silme bile aşırı yavaş. farklı pclerde de aynı. farklı flash belleklerde de aynı. help me
-
farklı pclerde de aynı. farklı flash belleklerde de aynı.
Bunu beynim yorumlayamadı biraz daha açar mısın konuyu?
-
hocam sildiği verinin boyutu türü vs etki gösterebilir
-
Tek büyük dosya ile denediğini varsayıyorum. Pinlerde temassızlık olabilir mi?
-
Bir rar ya da mkv doayasını okuyup yazması farklı, yüzlerce resim ya da mp3 dosyalarını okuyup yazması farkıdır. Bazen de fat32 ntfs farkından da yapar.
-
flashboot.ru adresinden yazılım bulup güncellersen sounun düzelebilir.
Flash bellek markası ne ise resmi sitesine de göz atmanı tavsiye ederim. bu gibi sorunlar için genelde markalarn ufak toolsları var.
-
hocalar dün erken uyuduğum için cevap veremedim. daha da açayım bende 2 tane flash bellek var ikiside usb 3 birisi sandisk birisi kingston iki de pc var desktop ve laptop her kombinasyonda aynı sonuç çıkıyor. dün lol e yeni patch geldi bende iş yerinde laptopta güncelledim evde de akn girdiği için dedim flasha atayım ordan desktopa atayım. laptoptaki riot games klasörünü (toplam 7gb) belirttiğim hızla attı. dedim bu portta sorun vardır diğerini denedim aynı. sonra flash bellek değiştirdim sonuç aynı (flash belleklerin ikiside usb3 denediğim portların ikiside usb3). dedim hadi laptopta sorun var desktopu bi deneyim taktım flashı bi dizi atmayı denedim 3 gb falan hız aynı şekilde yavaş desktopta ikinci portu denedim aynı sorun, desktopta farklı flashı denedim aynı. tabi laptoptan flasha atarken yavaş attığını görünce durdurdum yarım kalan dosyayı silerkende aynı şekilde yavaş siliyordu. dedim pcde problem var mı diye deneyim. bunun içinde pc deki bi dosyayı sildim sorun yoktu.
-
beyler sorun güncel. çözüm bulamıyorum. hız 80 90 la başlıyor 3 4 saniye sonra 18 e falan düşüyor resimdeki gibi. o aradaki piklerde durdur devam et yaptığımda artıyo geri düşüyor hemen. gördüğünüz üzere bir adet film atıyorum öyle binlerce fotoğraf falan da değil. dediğim gibi farklı flash belleklerde de aynı ve iki usb 3 portu da aynı şekilde çalışıyor. çözüm bulamazsam servise göndercem.

-
-
Kahramann bunu yazdı
hocam farklı flashla da denedim.
sandisk dual drive http://www.hepsiburada.com/sandisk-dual-drive-32gb-usb-3-0-usb-bellek-sddd2-032g-gam46-p-HBV000000RVQW
ikisinde de aynı şeyi yapıyor
-
Macidor bunu yazdıKahramann bunu yazdı
hocam farklı flashla da denedim.
sandisk dual drive http://www.hepsiburada.com/sandisk-dual-drive-32gb-usb-3-0-usb-bellek-sddd2-032g-gam46-p-HBV000000RVQW
ikisinde de aynı şeyi yapıyor
Hocam kafanı daha da karıştırayım sonra bu seriden aldık. 3.0 diye sorunsuz çalışıyor.
https://bimeks.akamaized.net/img/urun/p_150145_01_04_wml.jpg
çözüm önerisini sorarsan hiç bir fikrim yok. biz flashlardadır diye fazla üstünde durmadık. kimsede şikayet etmedi.
Ama dediğin sorun var.