Flash Bolumumuze Yeni Modumuz Yunus Hojami Takdim
-
hoşgeldin ve koolay gelsin hocam..
malum sitemiz yardıma muhtaç müridlerle dolu, yani seni bayaa bi iş bekliyo.. :)) (bu arada biri de benim bunların)
flaş haber: yalandunya is banned!!
saka bi yana bende tırstım simdi, ne sorsam ban gelecek haa..!! -
hocam hoşgeldin dehşetül vahşet flashların var ... harika senden bişeyler kapabilirsek ne mutlu bize.
-
Hayırlı olsun.
Büyüksün Holy.
Tahribatımıza yunus abumuz yakışır.
-
tahribat neden flash değil abi valla yunus hocam çok dehşetül vahşet yapar die düşünüyorum ? :D ir2 içine ediyor pis editçi js leri editlio sona ben yaptım dio :D
-
Hojaa Hoş Geldin. Flash La Bir Ara Bende Ugrasıyodum.. Güzel Seyler Yapardım Baya bi ara werdim..
-
Hadi sütadam oynayalım :P
-
Yunus Dai Flash Derslerini Bekliyoruz Bizde Öret Tüm Müritlerinin Agızının Suyu Aktı Senin Siteyi Görünce Bekliyoruz Dai -
Hoşbulduk..
Herkese teşekkürler..
@dark85, sana doğrudan yardım edemeyebilirim. Bu yüzden sen uğraş takıldığın yerleri foruma yaz. Ben o şekilde sana cevap veririm.
@TAM1HACKER2,
evet mümkün. Php, asp vb. dillerle bağlantı yapılıp forum, blog.. vs. aklına ne gelirse yapılabilir. Mesela ben biraz kasıp flashla blog hazırladım. :)
@sorcerer,
:) Saat çok zor değil. Birde bende öyle bir takıntı var. Experimentallarda genelde saat kullanıyorum. :)
@DawnOfDarkness,
Bi eleman var şöyle birşey yapmış;
http://www.iparigrafika.hu/pageflip/
fla dosyasıda veriyor. Bunu editleyerek müthiş dergiler yapabilirsin. Mesela benim eskiden çalıştığım yerde 2005 yılında atlas dergisinin 1 yıllık dijital arşivini bu fla dosyasını editleyerek yapmıştık. Kullanımıda zor değil, library deki mc leri editlemen yeterli. Biraz incelesen rahatlıkla çözersin. Ama yinede takıldığın yer olursa foruma yaz ben cevap veririm...
@DanieL_StoLL,
Tutorial ve dersler hazırlayacağımda şu sıralar pek vaktim olmuyor. Normalde dersleri blog uma yazardım ama 10-15 gündür blogla hiç ilgilenemiyom. Çünkü şu an yunuses.com v2.5 üzerine çalışıyorum. (Bitti sayılır) Onu tamamladıktan sonra blog a dersler yazmaya devam edicem. Zaten blog u takip etmeye devam edince faydasını göreceğinize eminim... -
flash 9 ile mi türedi bilmem bu flash animasyonların üzerie gelince "click to activate" gibisinden bir kontrol mekanizması koymuşlar. haliyle flash menu kullanan sitelerde problem oluyor bu. bunu nasıl aşarız.
-
IE den kaynaklanan bir sorun. Farkettiyseniz windows update ini yaptıktan sonra çıktı. Çözümü şu şekilde;
http://forum.ceviz.net/showthread.php?p=219490#post219490
Toplam Hit: 14008 Toplam Mesaj: 66