folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Flash Bolumumuze Yeni Modumuz Yunus Hojami Takdim

Flash Bolumumuze Yeni Modumuz Yunus Hojami Takdim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    hoşgeldin ve koolay gelsin hocam..
    malum sitemiz yardıma muhtaç müridlerle dolu, yani seni bayaa bi iş bekliyo.. :)) (bu arada biri de benim bunların)
    flaş haber: yalandunya is banned!!
    saka bi yana bende tırstım simdi, ne sorsam ban gelecek haa..!!

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    hocam hoşgeldin dehşetül vahşet flashların var ... harika senden bişeyler kapabilirsek ne mutlu bize.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Hayırlı olsun.
    Büyüksün Holy.
    Tahribatımıza yunus abumuz yakışır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    tahribat neden flash değil abi valla yunus hocam çok dehşetül vahşet yapar die düşünüyorum ? :D ir2 içine ediyor pis editçi js leri editlio sona ben yaptım dio :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hojaa Hoş Geldin. Flash La Bir Ara Bende Ugrasıyodum.. Güzel Seyler Yapardım Baya bi ara werdim..

Yetim düşler bekçisi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Hadi sütadam oynayalım :P
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Yunus Dai Flash Derslerini Bekliyoruz Bizde Öret Tüm Müritlerinin Agızının Suyu Aktı Senin Siteyi Görünce Bekliyoruz Dai

To Be Or Not To Be
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus
    yunus's avatar
    Erkek
    Hoşbulduk..
    Herkese teşekkürler..

@dark85, sana doğrudan yardım edemeyebilirim. Bu yüzden sen uğraş takıldığın yerleri foruma yaz. Ben o şekilde sana cevap veririm.

@TAM1HACKER2,
    evet mümkün. Php, asp vb. dillerle bağlantı yapılıp forum, blog.. vs. aklına ne gelirse yapılabilir. Mesela ben biraz kasıp flashla blog hazırladım. :)

@sorcerer,
    :) Saat çok zor değil. Birde bende öyle bir takıntı var. Experimentallarda genelde saat kullanıyorum. :)

@DawnOfDarkness,
    Bi eleman var şöyle birşey yapmış;
    http://www.iparigrafika.hu/pageflip/
    fla dosyasıda veriyor. Bunu editleyerek müthiş dergiler yapabilirsin. Mesela benim eskiden çalıştığım yerde 2005 yılında atlas dergisinin 1 yıllık dijital arşivini bu fla dosyasını editleyerek yapmıştık. Kullanımıda zor değil, library deki mc leri editlemen yeterli. Biraz incelesen rahatlıkla çözersin. Ama yinede takıldığın yer olursa foruma yaz ben cevap veririm...

@DanieL_StoLL,
    Tutorial ve dersler hazırlayacağımda şu sıralar pek vaktim olmuyor. Normalde dersleri blog uma yazardım ama 10-15 gündür blogla hiç ilgilenemiyom. Çünkü şu an yunuses.com v2.5 üzerine çalışıyorum. (Bitti sayılır) Onu tamamladıktan sonra blog a dersler yazmaya devam edicem. Zaten blog u takip etmeye devam edince faydasını göreceğinize eminim...

yunuses.com + blog
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    flash 9 ile mi türedi bilmem bu flash animasyonların üzerie gelince "click to activate" gibisinden bir kontrol mekanizması koymuşlar. haliyle flash menu kullanan sitelerde problem oluyor bu. bunu nasıl aşarız.

ftw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus
    yunus's avatar
    Erkek
    IE den kaynaklanan bir sorun. Farkettiyseniz windows update ini yaptıktan sonra çıktı. Çözümü şu şekilde;
    http://forum.ceviz.net/showthread.php?p=219490#post219490

yunuses.com + blog
Toplam Hit: 14010 Toplam Mesaj: 66