folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Flash Disc Deki Dosyalar Okunamıyor Kopyalanamıyor ( Garip Bir Sorun )

Flash Disc Deki Dosyalar Okunamıyor Kopyalanamıyor ( Garip Bir Sorun )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Altta resmi bulunan ve nedense yeşil görünen 2 tane dosyayı başka bir bilgisayardan aldım.

Şimdi sorun şu. Bu dosyaları hangi çeşit flashla alırsam alayım yada hangi bilgisayara takarsam takayım kendi bulunduğu bilgisayar dışında açılmıyor.

Açmaya çalışında could not open file hatası alınıyor herhangi bir şifre isteme vs.. yok

xls uzantısını açmaya çalışırkende uzantı geçerli olmadığından açılamıyor deniyor

linux da denedim aynı hataları veriyor

yani bu flashı dosyaların bulunduğu bilgisayara takıp tıklayınca açılıyor ama başka bilgisayarlarda açılmıyor

bunun sebebini bilen varmı ??

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

dosyaların içerisinde herhangi bir kodlama çalışması varmı ?

bizim işteki rapor formatının bir tanesi word formatı ve dosyada çalışan bir macro var. bunun üzerinde değişiklik yapıp kayıt yaptığında o bilgsayar ki sistem dosyaları ile bağlantıya geçiyor ve başka bilgisayarda macro çalışmıyor.

bu dosyalardada bu türden birşey varmı.  eğerki varsa çalışmayabili.r

imzayı bıraktım basıyorum artık
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yok hayır pdf olan bildiğimiz bir kitap xls olan ise içinde verilerin yazdığı excel sayfası hiçbir makro çalışmıyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

konuyu baltalamak olmasın benim telin hafıza kartıda içindekilerle yaşıyor ne silme nede ekleme yapılabiliyor

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ayrıca neden yeşil onuda anlamadım :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

O yeşilin olma sebebi sağ tıkla özellkiler / gelişmiş / veriyi korumak için şifrele bölümü işaretlidir onu kaldırmayı dene. Büyük ihtimal aldığın bilgisayarda veriler bu şekilde saklanıyordu.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam onları aldığın bilgisayarda sertifikaları var onlar olmada ne açabilrisin nede kopyalayabilirsin..

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hypnot1c bunu yazdı:
    -----------------------------

O yeşilin olma sebebi sağ tıkla özellkiler / gelişmiş / veriyi korumak için şifrele bölümü işaretlidir onu kaldırmayı dene. Büyük ihtimal aldığın bilgisayarda veriler bu şekilde saklanıyordu.

o işaretli değil baktım hocam

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MrSari bunu yazdı:

hocam onları aldığın bilgisayarda sertifikaları var onlar olmada ne açabilrisin nede kopyalayabilirsin..

yani hiç bi şekilde ulaşamazmıyız ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

aldığın bilgisayara o dosyayı veriyi korumak için şifrele bölümü tikini kaldırıp flash a atarsan olur.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam şimdi o dosyaları hangi bilgisayardan aldıysan o bilgisayara takınca direk açacak ama farklı bir bilgisayara takınca açılmıyor.. Ama şunu yapabilirsin.. Dosyaları aldığın bilgisayan.. Dosyanın üzerine gelip...

sağ tıkla > özellikler > Gelişmiş > Ayrıntılar 

Yaptıktan sonra ekranda kullanıcı adı ve sertifika parmak izi tablo çıkacak.. Bu tablonun altında kullanıcıları görecen üzerine tıkla.. Aşağıda kaldır butonu var tıkla herşeye tamam de.. sorun çözülür..

Farklı bilgisayarda bu işi yapamazsın sertifika yolunu bulamadığından işlem geçersiz sayılıyor..

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
Toplam Hit: 2109 Toplam Mesaj: 15