Flash Disk Kısmen Bozuldu
-
Henüz 2 aylık sandisk marka 8 gb flash diskimin bu gün sorunlu olduğunu farkettim.İçine dosya yazılmıyor.Fat32 ile biçimlendirebilyorm, ama ntfs ile biçimlendiremiyorum.Kısmen bozuk durumda yani.Ne yapmak lazım ?
-
keriz birine sat.? bu saatte ancak bu k. bakma :)
-
Niye milleti kazıklayim ki hocam ?
-
garantiye ver :s
-
doğru haklısın..çöpe at o zman ;)
şaka bi yana inş. çözüm bulursun... -
tamam oluru yok demek ki.. garanti belgesini arıyorum, bulamassam çöpe atacam.bende hata sandisk marka flash mı alınır...
-
bende de sandisk var.. gerçi buluntu ama olsun gayet sağlam.. ama digital alet bozuk olabilir garanti varsa götür garantiye.. yoksada rica et kontrol etsinler.. eğer seri no onlara kayıtlıysa bişeyşer yaparlar illa garanti belgesini vericeksin diye bişey yok :) sonuç olarak garanti belgesini işlemeleri gerekiyo ad soyad v.s. ama burası türkiye faturada bitiyo herşey :) bi şansını dene..
-
bendede var bi tane sandisk canı isterse çalışıo i.ne .. ödev ya da proje falan teslim ederken sıkıntı çekiyorum :D
-
ben biçokkez kingston verdim garantiye belge gerekmedi
-
belgeye gerek yok hocam aldığın yere götür onlar verirler garantiye. vermezlerse çöpe atma flasdisk in sitesine gir orda işe yarar araçlar olabiliyor ordada aradığını bulamazsan chip in modelini öğren bazı programlarla öğreniliyor http://flashboot.ru/ burda arat flash dosyasını bul flash ını yeniden yaz sorun çözülür sanıyorum kolay gelsin
-
xp cd tak ve bicimlendir yerine gelene kadar bekle F: nerdeyse flashın artık onu formatla düzelir