Flash Disk Tamiri ?
-
bilgisayar hiç tepki veriyor mu ? varsa eğer ışığı yanıyor mu ? linux sisteminde deneme yap.. belki çalışır yere düşmelerle arızalanacağını sanmıyorum.. kırılacak eşya yok ki içinde.. :)
-
Ankara'da olsaydınız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırdım ama şuan aklıma gelen soğuk lehim.
hava tabancası ile emin bi ellerde fluxlanıp ısıtılabilir ve giriş kısmı değiştirilebilir.
-
Up
-
mungabunga bunu yazdı:
-----------------------------
bilgisayar hiç tepki veriyor mu ? varsa eğer ışığı yanıyor mu ? linux sisteminde deneme yap.. belki çalışır yere düşmelerle arızalanacağını sanmıyorum.. kırılacak eşya yok ki içinde.. :)
-----------------------------ışığı vardı ne yazıkki oda yanmıyor. 2 bilgisayarda denedim biri w7 diğeri xp ikisinde de tık yok. :/
barisyigit
hocam yapabileceksen ankaraya gönderirim problem olmaz :/
-
enes bunu yazdı:
mungabunga bunu yazdı:
-----------------------------ışığı vardı ne yazıkki oda yanmıyor. 2 bilgisayarda denedim biri w7 diğeri xp ikisinde de tık yok. :/
barisyigit
hocam yapabileceksen ankaraya gönderirim problem olmaz :/
-----------------------------yani baktınız gördünüz olmuyor en son olarak deneyebiliriz.
tanıdık bir cep telefoncu filan var ise dediklerimi deneyebilirler.veya aynı bellekten bir tane daha bulunabilir ise çok kolay olur.
tek yapmanız gereken chipi değiştirmek olur.
-
telefoncu tanıdık var. şimdi flash a lehim yapıpda iyice bok etmek istemiyorum açıkcası :| usta birine vermek istiyorum :/
-
enes bunu yazdı:
telefoncu tanıdık var. şimdi flash a lehim yapıpda iyice bok etmek istemiyorum açıkcası :| usta birine vermek istiyorum :/
-----------------------------valla araştırın bakın edin olmazsa son çare gelsin başkente :) bide biz bakalım.
-
yolla bana tamir ediyim pm atarsın.