Flash Öldü Mü Müridler?
-
Beyler millet sürekli oynatıcı eklenti,SEO,donma problemi,stabil olmaması gibi sebepler öne sürerek Flashın Webde tamamen öldüğünü yeni projelerin Flashla geliştirilmediğini söylüyor.Bende daha doğrusu pek görmüyorum Flash'ın adını malesef artık.
HTML5 var ama şuan Flash kadar kolay kullanımı yok ve onun kadar gelişmiş değil.
Şuana kadar Flashda kendini geliştirmiş ve çalışmış biri olarak beni rahatsız ediyor bu tür söylemler.Hatta öyle ki adamın teki geçende ben Flash player kurmadan interneti son 3 aydır kullanıyorum ve sadece bir Flash oyun oynamam için gerekti onuda yüklemedim oyunu oynamadım dedi.
Sizce artık bende Flashdan vazgeçmeli miyim?
2.bir soru çizgi film-animasyonda da durumu sizce kötüye gider mi?
-
öldü cenazesine gitmedinmi ?
-
hala internet reklamlarının bel kemiği flash
reklam demek para demek bu da hala flash demek :D
-
Bu çocuk belliki sınıfta kaldı, her başlığın altından çıkıyor...
-
html5 çıktıktan sonra flashın tahtı sallanmaya başladı. microsoft silverlight ile yapamadı bunu :)
youtube da deneme html5 e başladı bi kaç aydır. çok memnun kalmadım hız açısından. ama denemek isteyen deneyebilir
aynı linkten flasha geri dönebilirsiniz
-

-
Flash 5 seneye kalmaz tamamen bitecek. Adobe bile desteğini çekti. Microsoftta bi 10 sene silverlight ile ilgili geliştirme yapmayacağını açıkladı. İphone (İOS) ve Android işlemciler flash desteklemiyor. Mobilden hiçbir şekilde flash göremezsin. Reklamcılar ve tüm dünya html5e yöneldi. Daha kuralları tam oturtamadılar. 2 seneye HTML5 tam rayına oturur.
-
Esconda bunu yazdı
Bu çocuk belliki sınıfta kaldı, her başlığın altından çıkıyor...
Yok Allaha sükür sınıfda falan kalmadımda niye öyle dedin anlamadım.
-
HanDSomE bunu yazdı
Flash 5 seneye kalmaz tamamen bitecek. Adobe bile desteğini çekti. Microsoftta bi 10 sene silverlight ile ilgili geliştirme yapmayacağını açıkladı. İphone (İOS) ve Android işlemciler flash desteklemiyor. Mobilden hiçbir şekilde flash göremezsin. Reklamcılar ve tüm dünya html5e yöneldi. Daha kuralları tam oturtamadılar. 2 seneye HTML5 tam rayına oturur.
android ve ios a işlemci diyen birinden flash ın öldüğünü duymak harbiden acı verici.
o kadar çabuk ölmez hocam, html5 henüz flash ın yerini tutabilecek kapasitede değil gördüğüm kadarıyla.flashtan çok daha fazla kasıyo
-
şu flash adam akıllı yok olsun , jobs haklıydı pc yi telefonları tabletlere zehir bir teknoloji flash bir türlü performansı artmadı.
Tarayıcıların çökmesinin %99 sebebidir ve kasmasının.
-
flash ölmez hacı en azından adobe buna izin vermez.
şu anda html5 vs var ama flex, flash builder da var ona bakarsan. flash eskisi kadar piyasaya hakim olamayabilir o doğrudur ama şu da bir gerçek az kullanılan ve az bilinen bir sektörde her zaman diğer sektörlerden çok para vardır..