Flash Site Yapmak Artık Kolay
-
hacılar hocalar o crack ı program files trenddy flash bilmem neyin içine atın tabi program o ara kapalı olsun sonra tekrardan programa tıkla zaten üstünde crazked bilmem ne yazıyor sonra bu keyi 43416043426340632263636362 gir olacaktır
-
O Programı biliyorum aslında serial çalışıyor YANLIZ EN BAŞTAKİ NUMARA İLE SONRAKİ NUMARAYI SİLİN GERİ YAZIN ;)
-
keyi kabul ettiremyenler kopyalamayın yazın tek tek copy kabul etmez o program
-
Paylaşım güzel,prog.harika,herşey yolunda-site için hava müsait-şartlar olgun.... :) Süper bişi kardeş,saol!
-
demek ki sadece ben hazır flash arayışında değilmişim :)
neyse herkese kolay gelsin. harbi harbi güzel sayfalar oluyor ama türkçe karakter sorunu var -
TAM1HACKER2 : keyi kabul ettiremyenler kopyalamayın yazın tek tek copy kabul etmez o program
Hoca gece gece güldürdün beni :) eyvallah ilk başta bende öyle sanıyordum. Sorunu yine kendim çözdüm.. Cevabı söyelemiyorum,neden çalışmadığı konusunda,eğer bulamazsan pm çek söylerim. Kopyaladığın şey çalışmıyorsa sorun nerdedir??
Hadi bakalım -
o kadar dandik yazılmış güvenlik şeyi ki doğru değilse en sondan 2 3 rakam sil oluyor :D Baya güzel. Cd başlangıcı yapmak için ideal.
-
Ulaaaa,herkes bi tutturdu sorunlu serial diye-len bi defada oldu!ertanın en başta verdiğini deneyin,direk kabul etti a.k!Paylaşım için tekrar çok saol!
Toplam Hit: 4613 Toplam Mesaj: 19