Flash Site (Yardım)
-
hocalar flash site yaptım ben bi tane sayfa localde çalışırken server a upload ettiğimde swf dosyası gözükmüyor bu sorun neden olabilir
domaini aldığım yere sordum swf yi çalıştırması gerek sizin alanın dedi
-
hacı dosya yolunu belirtirken hata yapmıssındır kontrol et
-
hacı flash bilmiyorm pek flash template i değiştirdim direk xml içinden cekiyo ama dosya yolunu nerede yazdığını bulamadım
-
hacı swf hiç gözükmüyorsa swfyi çalıştıran html e bakacaksın yok eğer xmlden verilere erişemiyorum diyorsan o zaman swfnin içindeki kodlara bakman gerek...
-
<script type="text/javascript">
AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','980','height','800','title','dekorist','src','../TM.27210/TM.27210/TM.27210/sources/flash/27210','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','../TM.27210/TM.27210/TM.27210/sources/flash/27210' );
sıkıntı burda mı dosya yolunu burda yazıyo sanki degistrdm olmadı ?
-
hacı bu kodlar ile sen localhostta çalıştırabiliyormusun?
-
evet local hostta çalışıyo
-
kajmerpac bunu yazdı:
-----------------------------
evet local hostta çalışıyo
-----------------------------hacı bak şimdi verdiğin kodların içerisinde iki tane '../TM.27210/TM.27210/TM.27210/sources/flash/27210 bundan var bunlar değişecek. ancak şöyle bir durum var. şimdi çalışmamasının sebebi büyük ihtimal ile yukarıda verdiğim koddan dolayı. neden diyecek olursan. atıyorum bunu çalıştıran dosya index.html die bir sayfa olsun. index.html içerisindeki bu kod swf yi bulmak için önce bir üst klasöre cıkıyor sonra tm.27210 nolu dosyayı buluyor sonra onun içinde tm.27210 nolu dosyayı tekrar buluyor sonra tekrar aynı dosyayı buluyor sonra sources klasörüne sonra flash klasörüne giriyor. eğer buraya kadar girip cıktıkları senin klasörün ile aynıysa ek olarak sondaki 27210 un sonuna .swf uzantısını eklemen gerekiyor...
biraz anlatım acayip oldu ama olsun maksat işin görülsün
-
ben söyle yaptım normalde dosyanın içinde çalışıyodu swf ben onu direk yeni açtığım index.html sayfasına attım localde çalışıyo çünkü yolu buluyo ama upload ettiğim dosyalarda bu Tm27210 klasörünü atmadım onu atmadan yolunu direk swf ye bağlayamaz mıyım
-
kajmerpac bunu yazdı:
-----------------------------
ben söyle yaptım normalde dosyanın içinde çalışıyodu swf ben onu direk yeni açtığım index.html sayfasına attım localde çalışıyo çünkü yolu buluyo ama upload ettiğim dosyalarda bu Tm27210 klasörünü atmadım onu atmadan yolunu direk swf ye bağlayamaz mıyım
-----------------------------TM.27210/TM.27210/TM.27210 bu kısımları bi düzelt /site diye bi klasör oluştur her şeyi onun içinde topla.
-
TM.27210/TM.27210/TM.27210/sources/flash/27210 su kısımda neyi çektiğini anlayamadım swf yi aşağıda ki diğer kodda çekiyo düzelticem ama orayı anlayamadım