Flash Tv Komedi Kanalı Mı ?
-
Bunu ciddi sormuyorumda bi ara cidden düsünüyodum.Bu kanal hala nie yayın yapıyor yav :)
Yüzlesme diye bir program var eski adı acı umut ya her bölümde bir olay her bölümde ayrı bir komedi.Onun dısında haber bültenleri zaten ayrı komik her siyasi haberin ardından spiker yorum yapıyor :D
Geçende haberleri izliyorum spiker olayı anlatıyor işte ultra lüks cipiyle kaçan hırsızlar yakayı ele verdi diyor.Sonra arabayı durduruyorlar spikerin ultra lüks cip dediği araba kango pamba :D
Bide nihat dogan show acılım türküleri,kolbastı show falan ciddi komedi kanalı gibi :D Komedi kanalından daha komik
-
haberleri izlerken ürpermiyor kasılmıyorsun ne güzel işte stres yaratmıyor güzel bir çizgisi var marjinal
-
bende anlamadım a.k sabah açıyorum şakkudu şukkudu oynuyorlar. akşam açıyorum aynen devam.. bi gece haberleri var o kadar.
-
şarlatanların kanalı
-
la her izleyişimde kopuyorum youtube a bir yalçın çakır yazın , harbi komedi kanalı :D
-
şu an yalçın çakır ın programı var :) kanalİzasyon gibi
-
Yalçın abi :D
YÜZLEŞMEEEE! Çok manyak program :D Bütün kırıkları oraya mı topluyorlar anlamadım..
Edit;
Atarlı birtane bayan :D
-
yayın yaptıgını zanneden salak saçma bir kanal...
-
Hayır bugün Türkiyedeki bir çok büyük kanal o kanalı taklit etti sır kapısı tv filmi cart curt programların ilk atesi gerçek kesit ismiyle flash tv de yayaınlandı çok da büyük izleyici kitlesiyle
Flash habere Bayılıyorum çünkü gerçekten çok doğru haberler veriyorlar gerçekten tarafsızlar ve diğer tüm haber programlarında engellenen içerik flash tv de yayaınlanıyor farkları bu
Yalçın abi yüzleşme programına gelince tüm kanallarda bu tarz programlar var zaten serap ezgü kadının sesi, seday sayanda aynı konular atv müge anlı tatlı sert trt de esra ceyhan hepsi aynı formatta flash tv nin böyle olması sadece daha gerçekçi olmasında yatıyor programlardaki küfür hepsi gerçek hayattan alıntı oldukjları gibi ben açıkçası tv de favori kanalalrın diye listelediğim bir kaç kanaldan birisi Flash TV -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Yalçın abi yüzleşme programına gelince tüm kanallarda bu tarz programlar var zaten serap ezgü kadının sesi, seday sayanda aynı konular atv müge anlı tatlı sert trt de esra ceyhan hepsi aynı formatta flash tv nin böyle olması sadece daha gerçekçi olmasında yatıyor programlardaki küfür hepsi gerçek hayattan alıntı oldukjları gibi ben açıkçası tv de favori kanalalrın diye listelediğim bir kaç kanaldan birisi Flash TV
-----------------------------Hocam bütün yayınlarıda izliyorsun sanırım :=)
-
http://www.youtube.com/watch?v=a3qSQMrU8Ag&NR=1
"Ara sira elim carpiyo ya"
3:10'a dikkat.:D