Flash Tvyi Açın :D [ Dest-İ İzdivaç Rezilliği ]
-
lan sımdı ananemler actıda böyle rezılllık yokya beyler acın bazen bır göz gezdırın harbı rezıllık amk götunun kılı kadayıf olmus kadını erkegı hepsı eş arıyor bu kadar azdımı kudurdumu lan bu mılllete hıad anlarım cok yaslıdır muhtactır hayat arkadası ararda kımısı var kacıncı esını bosamışta programa cıkmıs acın ızleyın sımdı bır tanesı var sıır yazxarım göbek atarım dıyor begendıgı adamlarla oynuyor yarıldım gulmekten belkıde asıl sunumu demelıyız ;
aglanıcak halımıze guluyormuyuz ?
-
dayım yanımda karı resmen kendını pazarlıyor lan dıyo göbek atıyor lan sımdı yarıldım gulmekten :D amk karı resmen azmış lan hahaha rap oynuyo kasıklarla amk delılerı ya kac tane koca göbelı karıda oynuyo şarkıda ceza nın hea yahahahahahah :D yarıldım lan gulmekten :D amk denyoları ya :D
-
star tv'de de aynı format war :) izdivaç bilmem ne :F
gerildiniz mi bi ölçek almanız yeterli :F
-
Böyle Salakça programlar neden gözde popular oluyolar anlamıs değilim daha
-
Salakça Dediginiz program yaklaşık 2 yıldır yayınlanıyor yenimi haberiniz oldu hangi ülkede yaşadıgınızın farkında degilmisiniz ayrıca share payı geniş o yuzden esra adındaki sunucuyu star transfer etti desti izdivaç bilmem ne adı altındada program yapıyorlar
-
Nadir kişiler haric oraya kımse şeyinin sevdasına çıkmıyor. Müşterek hayatlarında yanlarına destek olacak kişiler arıyorlar. Çoğu çocuklarından ayrı yalnız bır hayat yaşıyor abarttıkları saçmaladıkları yerler de var ama çoğu dandik prgdan daha hayırlı bir iş yapıyor.
-
konu açmaya bile değmez tam bir salaklık
-
yanlış anlaşılmasın programa endotoksine bi lafım yok :D:D:D
-
daha yeni izliyom. star tv esra eronun programını. amele kaynıyo :D
-
star tvdeki flashdaydı eskiden esra eronla :D kacırmazdım : ) hala kacırmamda cok gulerım komedi gaflar cıkıo ortaya
klasik soru evlenmemişse bakiremisin oluyor : )
-
yaş geçmiş, amaçları zaten sevişmek şu bu değil sadece bir arkadaş.Sen o yaşa gel eşin olmasın kimsen olmasın maaşın olsun bende görürüm seni.Genç yaşta rezillik diye sallamak çok kolay.