Flash+Asp Birleşimi Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    synthix
    synthix's avatar
    Erkek
    hocam örnek felan yok mu elinizde ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThundeR
    ThundeR's avatar
    Erkek

mmistanbulda iyidir, orda bi örnek vardı şimdi hatırladım, tam senin istediğin olay :)

yalnız php ile yapılmıs, sen onu asp ye cevirirsin, sonucta verileri cekip xml olarak döngüye sokucaksın.

FLASH, PHP, mySQL ve XML Entegrasyonu

http://www.mmistanbul.com/ders/title/flash-php-mysql-ve-xml-entegrasyonu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    xml falan şart mı bi aralar ben de flash asp etkileşimiyle bişeyler yapılabilir mi diye bakıyodum en basitinden bi üye girişi formu hatırlıyorum eğer şifre ve rumuz doğruysa çıkan değere göre işlem yapıyodu yani xml falan bilmiyorum ama tabi if bilmemne=bilmemne durumunda oluyodu flashta direk veri tabanından çekmek için nasıl kullanılıyo xml veya şart mı kullanmak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    kanımca java acax la daha yaratıcı şeler yapabilirsin bi ilgilen istersen edit edit bi yere kadar :D  sana abi tawsiyesi olsun

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThundeR
    ThundeR's avatar
    Erkek

üye girişinde şart değil cünkü asp yada php ye veri gönderiyosun, o veriyi işleyip girişin başarılı veya başarısız olduğuna dair tek bi değer cekiyosun.

Ama bi ürün listeleme öyle değil, bikaç veri var.

xml den başka yöntemde var tabi mesela verileri listetirken araya, atıyorum ||| yazdırdın,

flashdada aspdan o verileri cektin bu sefer flashta cektiğin o veriyi ||| lere göre split liyosun, diziye aktarıyosun.

ama split xml ye göre cok daha zahmetli bi olay.

Toplam Hit: 2302 Toplam Mesaj: 16