Flash'ın Yanında Ne Öğrenilmeli?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

flash site yapmak istemesi gayet güzel 

flash yanında asp.net yani c# a yönelsin  asp.nete flash gömerse harika şeyler çıkarır  photoshop ya da dreamwear da öğrenirse harika şeyler yapar 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    yarasaadam bunu yazdı

flash site yapmak istemesi gayet güzel 

flash yanında asp.net yani c# a yönelsin  asp.nete flash gömerse harika şeyler çıkarır  photoshop ya da dreamwear da öğrenirse harika şeyler yapar 

ne gerek var, asp.net öğrenir silverligth kullanır.

@u235,

Amaç oyun yapımı değilse PHP öğren, herhangi bir proje yapmak istediğinde startupları ucuza mal edersin ayrıca freelance iş yapmak istediğinde ise diğer kurumsal yapılanmalarda kullanılan server-side dillere nazaran daha çok iş bulursun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

up

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

flash öldü abi  öldürdüler suan  sadece  suan  bilgisayarımda  TM Flash   arsivinin yarısından fazlası var .flash var artı psd  si   vs...Flash kullanılabilirliğini yıtırdi kabul etmek lazım yeni şeylere hiç gerek  kalmadı nerdeyse. ha  biz cahile cuhelaya kaktırıyoruz  o ayrı mesele :D....  yeni fark ettim coldfusion  ögrenicen    bu önemli bak bu dil  pek bilinen bir dil degildir.    bu dili incelemeni tavsiye ederim. genelde buyuk kurumlara yapılan  işlerde bu dilde kullanılıyor diye biliyorum . Php mantıgında   sadece kodlar biraz kaba :)  ama flashdan artık  kolay kolay ekmek  cıkmaz.

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    DaReSeLaM bunu yazdı

flash öldü abi  öldürdüler suan  sadece  suan  bilgisayarımda  TM Flash   arsivinin yarısından fazlası var .flash var artı psd  si   vs...Flash kullanılabilirliğini yıtırdi kabul etmek lazım yeni şeylere hiç gerek  kalmadı nerdeyse. ha  biz cahile cuhelaya kaktırıyoruz  o ayrı mesele :D....  yeni fark ettim coldfusion  ögrenicen    bu önemli bak bu dil  pek bilinen bir dil degildir.    bu dili incelemeni tavsiye ederim. genelde buyuk kurumlara yapılan  işlerde bu dilde kullanılıyor diye biliyorum . Php mantıgında   sadece kodlar biraz kaba :)  ama flashdan artık  kolay kolay ekmek  cıkmaz.

hacı bende az cok flash bılıyorum.Flashın bence abartıldıgı kadar dezavantajı cıkmadı ortaya.

As3 ıle gayet guzel sıteler yapılabılıyor.Flashın banner,anımasyon olarak ortadan kalkmasıda cok zor bence.
Toplam Hit: 1657 Toplam Mesaj: 16