Flashmı Javamı?
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------java yı severim ama soru garip geldi O.o
postları da okumadım sadece başlığı biri bana sorsa java derdim =)))
-----------------------------JAVA bilen adam daha çok kazanır. Benim demel istediğim buydu. Diğer TÜM ŞARTLAR EŞİT olursa JAVA bilen kazanır.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------Yeah bunu yazdı:
-----------------------------java yı severim ama soru garip geldi O.o
postları da okumadım sadece başlığı biri bana sorsa java derdim =)))
-----------------------------JAVA bilen adam daha çok kazanır. Benim demel istediğim buydu. Diğer TÜM ŞARTLAR EŞİT olursa JAVA bilen kazanır.
-----------------------------
Hocam Oracle Form ile Javayı birbirine karıstırma... Javayla Kazandıgını Flashla misliyle kazanırsın. Ama isin icine Desktop ve Oracle Form girince is değişiyor...
-
Hani senin sordugun birazcık boing mi ferrarimi gibi olmuş.
Adobe Air var piyasada flash ile entegre kullanabiliyorsun çok başarılı yazılımları var inceleyemedim adam akıllı ama listemde.
Java iyidir hoştur ama sakın .Net gibi herşeyi kendin yapan IDE'ler bekleme bunun yanında C# daha derli toplu bir dil Java'nın kütüphaneleri bana hep biraz saga sola dagılmış geliyor.J2EE bilirsen paraya parada demiyorsun ek notum. -
sandman bunu yazdı:
-----------------------------Hani senin sordugun birazcık boing mi ferrarimi gibi olmuş.
Adobe Air var piyasada flash ile entegre kullanabiliyorsun çok başarılı yazılımları var inceleyemedim adam akıllı ama listemde.
Java iyidir hoştur ama sakın .Net gibi herşeyi kendin yapan IDE'ler bekleme bunun yanında C# daha derli toplu bir dil Java'nın kütüphaneleri bana hep biraz saga sola dagılmış geliyor.J2EE bilirsen paraya parada demiyorsun ek notum.
-----------------------------
Hocam o Adobe Air olayı doğru. Dosya işlemleri vs birçok şeyi uygulanabilir kılıyor ayrıca Flexde var. Flash ecnebi evlat gibi tek başına değil yani :) Ama diğer yandan, Javanın Desktop olayı var, Mobil olayı var, hepsinden öte Oracle form olayı var. Java fena para kazandırır ama Flashlada mükemmel şeyler yaparsın. Flashın tek eksiği socket programlamaydı. CS4 ile bütün bunlar halloldu. 2 side hiç kolay olmayan diller fakat kolay öğrenilmelerinin bir yolu var. Ben flashla javascript, Java ile birlik PHP öğreniyorum daha kolay oluyor. Sonuç: 2side deli para kazandırır. Örnek : http://www.quitdoingit.com
-
VBDream aslında sende haklısın işini iyi yapan adam kazanır ama benim sana tavsiyem bir konuya yönel ve o işin alt dallarınıda ögren mesela sadece Java degil yanında DBMS ögren mesela Oracle ve MsSQL birde Linuxla Windows server ailesini bil uzman olmana gerek yok ama sistem mühendisine derdini anlatıcak kadar bil yeterli.
Flash Photoshop aslında hep ögrenmek istemişimdir 40 yılda bir işimiz düşüyor ele güne yaptırıyoruz:) ama ne bilim grafige ayırıcak zamanla Android Sdk'sına ayırmak daha mantıklı geliyor
-
flash + coldfusion öğren derdim ama cf ölüyo yavaş yavaş (aslında hızlıca ölüyo)
su an bildiğin şeyi geliştirmeye devam et bence.bildiğin diller yetmedikçe yenilerini zaten kendin arayıp bulursun ama flashla yardırmak istiyorum diyorsan air öğren...
-
ben web için programlama yapıcam ne biliyim okeydir chattir basit oyundur falan onun için sordum