Flood Koruması
-
zaten koruma var benim bildiğim.O kadarda rahatsız edici bişi değil. Hatta bokunu çıkarıp her konuya paylaşım için teşekkürler + rep türü mesajlar atarsan o gün sana msj atma yasağı bile gelir x)
-
Bence Flood koruması değil,
"Tahribat.com'un BSG buttonu ihtiyacı"
Hakkında tartışmalıyız :|
İnsanın eli arıyor bu tarz bir button :|
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Bence Flood koruması değil,
-----------------------------verdiğin ödevden sonra PM dede "BSG" butonu isteriz :P
ama az kaldı 1-2 saaate verdiğin ödev bitecek :P
neyse konuya dönelim
bence gereksiz böyle iyi :)
-
muhammedonur bunu yazdı:
-----------------------------iqsuz tamm işte sen bir dkbekelr ondan sonra işlemine devam edersin ben ise güvenlik kodumu yazar yoluma devam ederim. Sen güvenlik kodunu 2 saate ayıklıyo olabilirsin ama ben 10 sn ayıklıyom ve yazıyom.
SyspioniC tbt'de yapılan hiç bir yenilik önceden var değildi zaten böyle olsa yenilik olmazdı ?
-----------------------------
hacı beni yanlış anladın bi dakka dediğin nedirki gerçekten hemen geçer zaten sen bi dakka içinde atıcağın mesaj ayda toplasan üç tane değildir bu üç dakka için reneyi 3 gün uğraştırmaya değmez.bana saçma geldi bide SyspioniC dediği gibi tahribat felsefesine aykırı hiç gördünmü tahribatta butür güvenlik zart zurtu -
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------Musket bunu yazdı:
-----------------------------Bence Flood koruması değil,
-----------------------------verdiğin ödevden sonra PM dede "BSG" butonu isteriz :P
ama az kaldı 1-2 saaate verdiğin ödev bitecek :P
neyse konuya dönelim
bence gereksiz böyle iyi :)
-----------------------------Sen o odevi,
2 günden önce tamamla,
Ben sana "VHO-TE"
Buttonu yapcam : )