Flytürk Hava Çekimi - Fotoğraf Ve Video
-
Tnrsk bunu yazdı
hoca bana kamerayı tripod üstünde kumanda edeceğim bi sistem lazım bu alette kullandığınız sistemi ayrıca temin mi ediyosunuz yoksa kompakt şekildemi geliyo
cihazlarımızı kendimiz topluyoruz yani hazır bir cihaz kullanmıyoruz ihtiyaçlarımıza göre geliştirip kullanıyoruz yada müşterilerimize göre cihaz toplayıp satışını gerçekleştiriyoruz
-
_Dert_ bunu yazdı
Senin multikopter 6 kanatlı sanırım..
Phantomlardan daha mı iyi? Kullanım bakımdan da rahat mıdır?
Hava da maximum kac dk kalıyorsun? Ne kadar uzaga yollayabildin aleti. vs vs :)
Eline sağlık gerçekten güzel görüntüler olmuş. Loto tutarsa bende alıcam bi tane :)
6 kanatlı cihazlar kullanıyoruz genelde 4 kanatlıda mevcut quad ve hexa cihazları kullanmayı tercih ediyoruz maximum 8 ile 15 dakika arasında havada kalıyoruz ne kadar uzaklığa gittiği ise yaptığımız işe göre değişiyor 2 km rahat gönderebilirsiniz
-
işinde başarılar hocam.Öğrenmek istediğim hani kamerayı x y eksenlerinde gezdiriyosunuz ya onu sağlayan aparatın adı nedir nereden temin edilir bunlar fiyatları nedir merak ettimde
-
Tnrsk bunu yazdı
işinde başarılar hocam.Öğrenmek istediğim hani kamerayı x y eksenlerinde gezdiriyosunuz ya onu sağlayan aparatın adı nedir nereden temin edilir bunlar fiyatları nedir merak ettimde
gimbal hocam ismi firmamızdan temin edebilirsiniz www.flyturk.com.tr
-
Allah utandirmasin cok guzel bir hizmet allah daim ve degerli olmasini nasip eder ins
-
scarletbeard bunu yazdı
Allah utandirmasin cok guzel bir hizmet allah daim ve degerli olmasini nasip eder ins
çok teşekkürler
-
TRT haberde belgesel çekiyorlar bununla çok hoş oluyor :)
-
emeğine sağlık gerçekten çok başarılı olmuş
fon müzikleri hazır mı yoksa sana mı ait ?
bide dikkat ettimde bizim millet ne kadar cahil yaw bomboş yolda bile neden şeritlere basarak ilerliyorlar anlamıyorum -
2160 çözünürlük ilk defa gördüm..
Bilgisayar kastı çok enteresan. -
mükemmel bir şey bayıldım valla, helal olsun...