Fm Transmitter Sorunu
-
Arkadaşlar geçenlerde forex marka fm transmitter aldım. Aracın çakmak girişine takıp radyodan frekansını ayarladım gayet güzel çalıştı. 2 gün sonra artık çalışmaz oldu. başka frekansta denedim yine çalışmadı. Transmitterin bozulmuş olma ihtimaline karşı arkadaşın aracında denedik onda çalıştı. Neden çalışmadığı hakkında fikri olan varmı acaba?
-
hocam cakmaklık girişinde sorun olabilir.
-
cihaz çalışıyor çakmaklık girişine takında. ekranına elektrik falan geliyor. takılı usb belleğide okuyor.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------cihaz çalışıyor çakmaklık girişine takında. ekranına elektrik falan geliyor. takılı usb belleğide okuyor.
-----------------------------araba zıpladığı zaman gaç guç atlıyor mu hocam usb bellekte de temassızlık olabilir diye düşünüyorum ?
-
hiç çalışmıyo ki :)
sanki frekanı bulmuyo gibi. frekansları eşleştirmeme rağmen radyodan ses geliyo ama transmitterdan ses gelmiyo. radyo normalde çalışıyor. transmitterda çalışıyor. Sorun ne onu anlamadım
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------hiç çalışmıyo ki :)
sanki frekanı bulmuyo gibi. frekansları eşleştirmeme rağmen radyodan ses geliyo ama transmitterdan ses gelmiyo. radyo normalde çalışıyor. transmitterda çalışıyor. Sorun ne onu anlamadım
-----------------------------arabada jammer var mı :D
-
sanmıyorum :D
-
çok bas
-
çok bas
edit:
onca şey yazdım bu nerden çıktı yoruma anlamadım :S
107 lerde bi frekansta dene.
-
ilk aldığımda standart 87.5 frekansında açılıyodu. çalışmamaya başlayınca bi sürü frekans denedim olmadı yine. 107 lerde de denedim.
-
başka fikri olan varmı?