folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Folder Lock 6.3.2 Yardım

Folder Lock 6.3.2 Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayyx1
    bayyx1's avatar
    Erkek

karabudun bunu yazdı:
    -----------------------------

Tamam attım. Denede sonucu yaz. Hala işe yarıyor mu? Merak ettim.

mesaj gelmedi neden

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

bu tür programların artıları nelerdir?

örneğin benimn şifrelemem gereken bi dosya belge olursa winrar ile sağlam bir şifre atıyorum,işimleri de gizliyorum ne olduğu bilinmiyor.Güvenlik seviyesini bilemem tabii belki kırılabiliyordur ama hiç olmazsa bişeyleri saklayabiliyorum ve çoğu bilgisayarda winrar yüklü olduğundan oralarda da açabiliyorum.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

antivir-US bunu yazdı:

örneğin benimn şifrelemem gereken bi dosya belge olursa winrar ile sağlam bir şifre atıyorum,işimleri de gizliyorum ne olduğu bilinmiyor.Güvenlik seviyesini bilemem tabii belki kırılabiliyordur ama hiç olmazsa bişeyleri saklayabiliyorum ve çoğu bilgisayarda winrar yüklü olduğundan oralarda da açabiliyorum

Küçük dosyalar için en doğrusu bu ama 50 GB şifrelemen gerekiyorsa olmaz.

bayyx1 geldi mi link ?

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayyx1
    bayyx1's avatar
    Erkek

karabudun bunu yazdı:

antivir-US bunu yazdı:

örneğin benimn şifrelemem gereken bi dosya belge olursa winrar ile sağlam bir şifre atıyorum,işimleri de gizliyorum ne olduğu bilinmiyor.Güvenlik seviyesini bilemem tabii belki kırılabiliyordur ama hiç olmazsa bişeyleri saklayabiliyorum ve çoğu bilgisayarda winrar yüklü olduğundan oralarda da açabiliyorum

sonunda kaldırdım hoca şifre giriyon daha sonra ayarflar kısmında  kaldırı tıklıyorsun pc  tekrar başlatıldığında silinmiş oluyor

Küçük dosyalar için en doğrusu bu ama 50 GB şifrelemen gerekiyorsa olmaz.

bayyx1 geldi mi link ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

İyi hadi neyse geçmiş olsun. Mutlaka kullanacaksan ve gizleyeceğin dosyalar ülke güvenliği ile ilgili değilse ,My lockbox tavsiye ederim Ücretsizdir.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
Toplam Hit: 1580 Toplam Mesaj: 16