Folder Lock 6.3.2 Yardım
-
karabudun bunu yazdı:
-----------------------------Tamam attım. Denede sonucu yaz. Hala işe yarıyor mu? Merak ettim.
-----------------------------mesaj gelmedi neden
-
bu tür programların artıları nelerdir?
örneğin benimn şifrelemem gereken bi dosya belge olursa winrar ile sağlam bir şifre atıyorum,işimleri de gizliyorum ne olduğu bilinmiyor.Güvenlik seviyesini bilemem tabii belki kırılabiliyordur ama hiç olmazsa bişeyleri saklayabiliyorum ve çoğu bilgisayarda winrar yüklü olduğundan oralarda da açabiliyorum.
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------bu tür programların artıları nelerdir?
örneğin benimn şifrelemem gereken bi dosya belge olursa winrar ile sağlam bir şifre atıyorum,işimleri de gizliyorum ne olduğu bilinmiyor.Güvenlik seviyesini bilemem tabii belki kırılabiliyordur ama hiç olmazsa bişeyleri saklayabiliyorum ve çoğu bilgisayarda winrar yüklü olduğundan oralarda da açabiliyorum
-----------------------------Küçük dosyalar için en doğrusu bu ama 50 GB şifrelemen gerekiyorsa olmaz.
bayyx1 geldi mi link ?
-
karabudun bunu yazdı:
-----------------------------
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------bu tür programların artıları nelerdir?
örneğin benimn şifrelemem gereken bi dosya belge olursa winrar ile sağlam bir şifre atıyorum,işimleri de gizliyorum ne olduğu bilinmiyor.Güvenlik seviyesini bilemem tabii belki kırılabiliyordur ama hiç olmazsa bişeyleri saklayabiliyorum ve çoğu bilgisayarda winrar yüklü olduğundan oralarda da açabiliyorum
-----------------------------sonunda kaldırdım hoca şifre giriyon daha sonra ayarflar kısmında kaldırı tıklıyorsun pc tekrar başlatıldığında silinmiş oluyor
Küçük dosyalar için en doğrusu bu ama 50 GB şifrelemen gerekiyorsa olmaz.
bayyx1 geldi mi link ?
----------------------------- -
İyi hadi neyse geçmiş olsun. Mutlaka kullanacaksan ve gizleyeceğin dosyalar ülke güvenliği ile ilgili değilse ,My lockbox tavsiye ederim Ücretsizdir.