folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fonemen Programındaki Numaralar Büyümü

Fonemen Programındaki Numaralar Büyümü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Ben büyü ve tanrıya takıldım. Adama sen tanrıya inanmıyorsun ama büyüye inanıyorsun demişsiniz, bana saçma geldi, aradaki alakayı açıklarmısınız.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

büyünün tanrı veya herhangi bi yaratıcı ile ilgisi alakası yoktur...büyüyü biraz açmak gerekirse paralel evren canlılarını kullanarak veya zaten doğa ana'nın içinde barındırdığı enerji döngüsünü kullanma yöntemi ile yapabilirsiniz..tabi öyle çaddadanak olmuyor..herşey gibi bir ilme sahiptir..belki sana büyü yapılmış olabilir ama büyü ile insan beyni kontrolü yoktur...haa ama dersenki çok önemli bir adamım büyük öğreti örgütlerine savaş açtım onlarda beni püskürtmeye çalışıyor vs. dersen sana MKULTRA ile saldırıyorlardır derim...benim gibi inanan ve düşünenler führer'in rus hipnologlar tarafından kafasının Mkultra ile karıştırıldığına kanaat getirir..günümüzde bu teknoloji çok gelişti hatta intihar eden Aselsan görevlilerininde cia tarafından mkultra ya maruz kaldığına dair belgeler vs. var...neyse bu ayrı mesele..kuruntu yapıyor olabilirsin...hepimizin sıkıntılı dönemleri oluyor...muhtemelen asosyallikten kaynaklanıyordu...psikoloğa görün istersen veya kız arkadaş edin vs.

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    hoca bırak şimdi büyü müyü git en sevdiin şeyi yap heç bişin kalmaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enicma_
    enicma_'s avatar
    Erkek

büyümü müyü yokya tamamen ınsan beynındekı kontrolsuzlukten kaynaklanıyor bu konuda zayıf olmaaa hoca..

ıradene sahıp cık ve boyle seylere ınanma,,, arada bır oluyorsa ıkı tek at kendıne gelırsın :P

-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    İnsan varlıgının sahip oldugu tek büyü doganın bahsettigi zekadan baska birsey degildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek
    Sayılar Fibonacci sayılar matematik yalan söylemez diye bir şey var arkadaşlar bu bir rakam özelliği.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------
    flybatwin bunu yazdı:

Antikky bunu yazdı:
    :|

büyü değil için rahat olsun.televizyon numaraları

kardeş bana büyü yaptılar diyorum birsi beynimi kontrel ediyor galiba

ya abi seni ne yapsınlar devlette çok özel gizli görevin yoksa kusura bakmada kimse seninle zamanını boşa harcamaz

zaten öyle bir durum olsa emin ol buraya dahi yazamazdın :D beynini ele geçirenler buraya yazmana izin vermezlerdi senin bu durumuna kontrolsüzlük yada kişi bozukluğu deniliyor herşey cinden minden olacak diye bir şey yok ayrıca beynin ele geçirilmesi o kadar kolaymı yav. sokakta dolaş Türk insanına sor ufak bir bilgi ver bunun mümkün olabileceği hakkında %80 aynı şeyi demezse gel yüzüme tükür :D  

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    peqi bu ele gecirilme olayı sadece beyinle alakalı bişemi mesela şeimi ele gecirseler rasgele indirip kaldırsalar falan?? böyle bişey mümkünmü bilgisi olan arkadasları bekliorm :d

NesTo | same shit diffirent asshole
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

sipidik bunu yazdı:
    peqi bu ele gecirilme olayı sadece beyinle alakalı bişemi mesela şeimi ele gecirseler rasgele indirip kaldırsalar falan?? böyle bişey mümkünmü bilgisi olan arkadasları bekliorm :d

şeyin biyelektirik dalgalar gönderebiliyosa neden olmasın :) 

Abra Kadabra
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErPecker
    ErPecker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Olayin çok büyük bir kısmı göremediğimiz varlıklar yani cinnilerle alakalı.bunu yapanlarin coğu bazi cinnilerle temasta bulunmuslardir ve tabii olmuslardir.bu şekilde geçmişten bilgi alabilir veya bazi bilgileri çalmalarini isteyebilirler.

Fakat önemli bir nokta bu gibi insanlar cinnilerden kurtulamiyacak boyutlara gelirler yani iç dünyalarinin sorunlu oldugu söylenebilir.tabi veli ler hariç onlar belli bir akl-i mevkiye ulaşmiş ve kavrama güçleri bizlere göre daha güçlüdür.

saygılar mümin arklarıma.

ben bi aygır sen bi taysın..Bırakın uLan ses yankılansın . fİqeR Ki Ase ME---------alayına FCUK OFFF------------
Toplam Hit: 6180 Toplam Mesaj: 41