Football Manager 2013 Crack
-
arkadaşlar bu oyunun cracki hala yok mu? indirdim takımı kurdum galatasaraya sneijderi bile getirdim düşünün artık.stoch marcelo filan bende ama 28 temmuzdan itibaren oyun crash dump hatası veriyor.
-
Ümidini kes derim.
-
skidrow derleme oyun var bende ama. bi kere kurdum sorunsuzdu ama oynamadım acıkcası sadece actım baktım kapattım.
sendeki skidrow degilse up edeyimmi?
-
Helyum bunu yazdı
skidrow derleme oyun var bende ama. bi kere kurdum sorunsuzdu ama oynamadım acıkcası sadece actım baktım kapattım.
zaten oyun açılıyo sonra hata veriyo ilerletiyon filan
-
__hsyN__ bunu yazdıHelyum bunu yazdı
zaten oyun açılıyo sonra hata veriyo ilerletiyon filan
neyse ben yinede upladım zayi olmasın amk -
2012 Kur üzerine transfer yaması yapıştır. Uğraşma o kadar zaten cryFix daha çıkmadı.
-
ya hocam zaten orjiali 30 tl ye kadar düşmüş, bu sefer de orjinal alıverin. Crack çıkmayacak gibi görünüyor.
-
bir tane birşey buldum. şuan deniyorum. skidrow. onceki crack denememde ilk maca girerken oyundan atmıştı bunda rastgele bir takım secim ilk macı actım macı sorunsuz actı sonuna kadar bekleyemedim suan ciddi bi profil acıp baslıyacam sonuc olumlu cıkarsa hemen verecem buraya beklemede kalın.
-
RotKerim bunu yazdı
bir tane birşey buldum. şuan deniyorum. skidrow. onceki crack denememde ilk maca girerken oyundan atmıştı bunda rastgele bir takım secim ilk macı actım macı sorunsuz actı sonuna kadar bekleyemedim suan ciddi bi profil acıp baslıyacam sonuc olumlu cıkarsa hemen verecem buraya beklemede kalın.
beklenmedik gelişmeler bunlar :)
-
RotKerim bunu yazdı
Bekliyoruz :)
-
rapidhacker550 bunu yazdı
arkadaşlar bu oyunun cracki hala yok mu? indirdim takımı kurdum galatasaraya sneijderi bile getirdim düşünün artık.stoch marcelo filan bende ama 28 temmuzdan itibaren oyun crash dump hatası veriyor.
edit: inş bulursunuz :)
hworm tarafından 13/Şub/13 02:13 tarihinde düzenlenmiştir