Football Manager 2013 Taktikleriniz Ve Oynayamayanlar İçin Bir Tavsiye
-
Müridler öncelikle FM13 ün cracklısı çıkmadı bu yüzden orjinal almadan oynayamıyorsunuz ancak ben direk steamden demosunu indirip Türkiye ligini kurdum ve doğrusunu söylemek gerekirse oyunun demo olduğunu bile hissetmedim.
Oyunun demosunu burdan indirebilirsiniz: http://store.steampowered.com/app/207890/?snr=1_7_15__13
Demo için Türkiye ligini yükleme: http://www.2shared.com/file/fFRainQr/Turkey.html
İndirilen dosyayı Steam\steamapps\common\FootballManager2013Demo\dat a\quickstarts 'a atacaksınız.
Şimdi asıl konuya geleyim. Oyunda başlarda Fenerbahçe veya Galatasarayı seçtiğinizde(Barçayı seçip herkesi alabilirsiniz diye söylüyorum) bu takımlar için faydalı olacak oyuncular ve kelepir oyuncular kimler bu konuda oyuncuların isimlerini yazarsanız,
Birde taktikleriniz neler özellikle Fenerbahçe için en iyi taktik hangisi tecrübeli oyunculardan yorumları bekliyorum :)
Son olarak birde antremanda hangilerini uygulamak daha faydalı oluyor, tecrübeleriniz varsa paylaşın lütfen :)
-
fenerde krasiç, kuyt, stoch süper oynuyor. Keşke gerçekte de öyle olsa :)
salih'i sık sık oyuna sok acayip gelişiyo.
Volkan ile sözleşmeni yenile zamanı gelmeden. Elinden giderse yerine koycak adam gibi kaleci yok.
Ha sow en iyisi..ben güçlü takımlara 4-5-1 oynatıyorum. Kanatlardan ilerletiyorum
zayıf takımlara 3-5-2 ya da 3-4-3 oynatıyorum. -
tataryigit bunu yazdı
fenerde krasiç, kuyt, stoch süper oynuyor. Keşke gerçekte de öyle olsa :)
salih'i sık sık oyuna sok acayip gelişiyo.
Volkan ile sözleşmeni yenile zamanı gelmeden. Elinden giderse yerine koycak adam gibi kaleci yok.
Ha sow en iyisi..ben güçlü takımlara 4-5-1 oynatıyorum. Kanatlardan ilerletiyorum
zayıf takımlara 3-5-2 ya da 3-4-3 oynatıyorum.hocam aynen krasiç, kuyt ve stoch çok verim verdi ama sow yerine bende semih daha fazla verim veriyordu nedense :)
-
www.turksportal.net
-
CM2003-2004'den başka manager oyunu oynamam.
Başlangıçta Anatoli Todorov, Temur Altunhan ve Garnst Pedersen'i yok pahasına mutlaka alın.
4-1-3-2 taktiğinde ile üçlünün ortasında ki oyuncuyu ileri görevlendirin. Takım mantığını da topluca hücum yapın.
cm2003-2004'de defalarca oyunu bitirdim. Başka ülkelerde futbol okulu açmak, heykelimin dikilmesi vs vs artık tat vermiyor bile. Heyecan olması için İtalya amatör kümeden başlıyorum. Para hilesi veya diğer hileler olmadan oynayınca daha zevkli oluyor. Zaten bu soktuğumun oyununun en hileli takımı B.Münih. Yenilmiyor ibneler...
-
Hacı yarım sezon diyolar demoyu öylemi?
-
HannibALgan bunu yazdı
CM2003-2004'den başka manager oyunu oynamam.
Başlangıçta Anatoli Todorov, Temur Altunhan ve Garnst Pedersen'i yok pahasına mutlaka alın.
4-1-3-2 taktiğinde ile üçlünün ortasında ki oyuncuyu ileri görevlendirin. Takım mantığını da topluca hücum yapın.
cm2003-2004'de defalarca oyunu bitirdim. Başka ülkelerde futbol okulu açmak, heykelimin dikilmesi vs vs artık tat vermiyor bile. Heyecan olması için İtalya amatör kümeden başlıyorum. Para hilesi veya diğer hileler olmadan oynayınca daha zevkli oluyor. Zaten bu soktuğumun oyununun en hileli takımı B.Münih. Yenilmiyor ibneler...
CM03-04'ün tadını bir de FM08 verdi hocam.
De la Cuesta, Kasper Schmeichel ve senin de dediğin gibi Todorov efsaneleri... -
fm genie scout ndir ordan yetenek avcısı ol
-
konuyu zortlatıyım ve çizik
-
editörden Transfer bütçemi 1.000.000.000 yaptım. Lig sınırlamalarından da yabancı kontenjanlarını kaldırdım. 2018 sezonundayım. Her yıl türkiye kupası,lig kupası,şampiyonlar ligi kupası ve süper kupayı alıyorum.
Şimdi bunu okuyan arkadaş diyoki "e ziktin içini ne zevki kalırki oyunun?"... aga yinede zevk alıyorum amk :D
-
DrKeworks bunu yazdı
editörden Transfer bütçemi 1.000.000.000 yaptım. Lig sınırlamalarından da yabancı kontenjanlarını kaldırdım. 2018 sezonundayım. Her yıl türkiye kupası,lig kupası,şampiyonlar ligi kupası ve süper kupayı alıyorum.
Şimdi bunu okuyan arkadaş diyoki "e ziktin içini ne zevki kalırki oyunun?"... aga yinede zevk alıyorum amk :D
transfer bütçeni o kadar yapıcagına oyuncularının hepsini wonderkid yapsaydın aynı şey olurdu :)
2025 yılındayım galatasaray la stadyumum 110.000 kişilik oldu :D