folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Football Manager 2013 Taktikleriniz Ve Oynayamayanlar İçin Bir Tavsiye

Football Manager 2013 Taktikleriniz Ve Oynayamayanlar İçin Bir Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Müridler öncelikle FM13 ün cracklısı çıkmadı bu yüzden orjinal almadan oynayamıyorsunuz ancak ben direk steamden demosunu indirip Türkiye ligini kurdum ve doğrusunu söylemek gerekirse oyunun demo olduğunu bile hissetmedim.

Oyunun demosunu burdan indirebilirsiniz: http://store.steampowered.com/app/207890/?snr=1_7_15__13

Demo için Türkiye ligini yükleme: http://www.2shared.com/file/fFRainQr/Turkey.html 

İndirilen dosyayı  Steam\steamapps\common\FootballManager2013Demo\dat a\quickstarts 'a atacaksınız.

Şimdi asıl konuya geleyim. Oyunda başlarda Fenerbahçe veya Galatasarayı seçtiğinizde(Barçayı seçip herkesi alabilirsiniz diye söylüyorum) bu takımlar için faydalı olacak oyuncular ve kelepir oyuncular kimler bu konuda oyuncuların isimlerini yazarsanız,

Birde taktikleriniz neler özellikle Fenerbahçe için en iyi taktik hangisi tecrübeli oyunculardan yorumları bekliyorum :)

Son olarak birde antremanda hangilerini uygulamak daha faydalı oluyor, tecrübeleriniz varsa paylaşın lütfen :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

fenerde krasiç, kuyt, stoch süper oynuyor. Keşke gerçekte de öyle olsa :)
    salih'i sık sık oyuna sok acayip gelişiyo.
    Volkan ile sözleşmeni yenile zamanı gelmeden. Elinden giderse yerine koycak adam gibi kaleci yok.
    Ha sow en iyisi..

ben güçlü takımlara 4-5-1 oynatıyorum. Kanatlardan ilerletiyorum
    zayıf takımlara 3-5-2 ya da 3-4-3 oynatıyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    tataryigit bunu yazdı

fenerde krasiç, kuyt, stoch süper oynuyor. Keşke gerçekte de öyle olsa :)
    salih'i sık sık oyuna sok acayip gelişiyo.
    Volkan ile sözleşmeni yenile zamanı gelmeden. Elinden giderse yerine koycak adam gibi kaleci yok.
    Ha sow en iyisi..

ben güçlü takımlara 4-5-1 oynatıyorum. Kanatlardan ilerletiyorum
    zayıf takımlara 3-5-2 ya da 3-4-3 oynatıyorum.

hocam aynen krasiç, kuyt ve stoch çok verim verdi ama sow yerine bende semih daha fazla verim veriyordu nedense :) 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc Champion
    Flagellumdei
    Flagellumdei's avatar
    Erkek

www.turksportal.net

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

CM2003-2004'den başka manager oyunu oynamam.

Başlangıçta Anatoli Todorov, Temur Altunhan ve Garnst Pedersen'i yok pahasına mutlaka alın.

4-1-3-2 taktiğinde ile üçlünün ortasında ki oyuncuyu ileri görevlendirin. Takım mantığını da topluca hücum yapın.

cm2003-2004'de defalarca oyunu bitirdim. Başka ülkelerde futbol okulu açmak, heykelimin dikilmesi vs vs artık tat vermiyor bile. Heyecan olması için İtalya amatör kümeden başlıyorum. Para hilesi veya diğer hileler olmadan oynayınca daha zevkli oluyor. Zaten bu soktuğumun oyununun en hileli takımı B.Münih. Yenilmiyor ibneler...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Hacı yarım sezon diyolar demoyu öylemi?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

CM2003-2004'den başka manager oyunu oynamam.

Başlangıçta Anatoli Todorov, Temur Altunhan ve Garnst Pedersen'i yok pahasına mutlaka alın.

4-1-3-2 taktiğinde ile üçlünün ortasında ki oyuncuyu ileri görevlendirin. Takım mantığını da topluca hücum yapın.

cm2003-2004'de defalarca oyunu bitirdim. Başka ülkelerde futbol okulu açmak, heykelimin dikilmesi vs vs artık tat vermiyor bile. Heyecan olması için İtalya amatör kümeden başlıyorum. Para hilesi veya diğer hileler olmadan oynayınca daha zevkli oluyor. Zaten bu soktuğumun oyununun en hileli takımı B.Münih. Yenilmiyor ibneler...

CM03-04'ün tadını bir de FM08 verdi hocam.

De la Cuesta, Kasper Schmeichel ve senin de dediğin gibi Todorov efsaneleri...

Allah Türktür.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

fm genie scout ndir ordan yetenek avcısı ol

Telegram @WVesselam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

konuyu zortlatıyım ve çizik

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

editörden Transfer bütçemi 1.000.000.000 yaptım. Lig sınırlamalarından da yabancı kontenjanlarını kaldırdım. 2018 sezonundayım. Her yıl türkiye kupası,lig kupası,şampiyonlar ligi kupası ve süper kupayı alıyorum. 

Şimdi bunu okuyan arkadaş diyoki "e ziktin içini ne zevki kalırki oyunun?"... aga yinede zevk alıyorum amk :D

Cigu bigule :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

editörden Transfer bütçemi 1.000.000.000 yaptım. Lig sınırlamalarından da yabancı kontenjanlarını kaldırdım. 2018 sezonundayım. Her yıl türkiye kupası,lig kupası,şampiyonlar ligi kupası ve süper kupayı alıyorum. 

Şimdi bunu okuyan arkadaş diyoki "e ziktin içini ne zevki kalırki oyunun?"... aga yinede zevk alıyorum amk :D

transfer bütçeni o kadar yapıcagına oyuncularının hepsini wonderkid yapsaydın aynı şey olurdu :)

2025 yılındayım galatasaray la stadyumum 110.000 kişilik oldu :D

Telegram @WVesselam
Toplam Hit: 2395 Toplam Mesaj: 15