Ford Scorpio Nasil Bilirsiniz
-
arkadaslar 1997 model 2.3 Giha Scorpio ile 1996 model Suzuki Samurai mi takas etmeyi dusunuyorum .
scorpiyoyu nasil bilirsiniz kullanan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim
-
Hidrolik direksiyon yok hocam onlarda bildiğim kadarıyla.İyi kas yaparsın.
-
Mustafa bunu yazdı
Hidrolik direksiyon yok hocam onlarda bildiğim kadarıyla.İyi kas yaparsın.
ne yaptin hoca sen aracda koltuk isitma elektronik koltuklar cift bolge klima yol bilgisayari cruze kontrol ne ararsan var hidrolik direksiyon olmaz olurmu
-
İki araba da birbirinden çok farklı arabalar. Neden bu arabayla takas yapmak istiyorsun? Samurai kullanan birisi olarak sanırım artık konforlu bir arabaya geçmek mi sebebin? Senin araban sanırım 1600cc, Scorpio ise 2300cc. Scorpio sakıt olarak üzücek bir araba. Yedek parçada da sıkıntılı bir araba diye biliyorum.
-
whoobay bunu yazdı
İki araba da birbirinden çok farklı arabalar. Neden bu arabayla takas yapmak istiyorsun? Samurai kullanan birisi olarak sanırım artık konforlu bir arabaya geçmek mi sebebin? Senin araban sanırım 1600cc, Scorpio ise 2300cc. Scorpio sakıt olarak üzücek bir araba. Yedek parçada da sıkıntılı bir araba diye biliyorum.
hocam samuri 1.3 offroad icin kullaniyordum gunluk kullanim icin skintili bide benim samuraide yukseltmeden tut aklina gelen offroad ekipmanlari full
takas icin geldiler bende bi dusunuyum dedim ama nette fazla bir bilgide bulamadim . evlendik aile buyuyor binek genis bi arac ariyorum
-
patron_38 bunu yazdıwhoobay bunu yazdı
hocam samuri 1.3 offroad icin kullaniyordum gunluk kullanim icin skintili bide benim samuraide yukseltmeden tut aklina gelen offroad ekipmanlari full
takas icin geldiler bende bi dusunuyum dedim ama nette fazla bir bilgide bulamadim . evlendik aile buyuyor binek genis bi arac ariyorum
Sahibindeki araç senin sanırım. Takastan yana başka bir arabayla takas yapmanı öneririm.
-
valla konfor istiyorsan takasını yap ama ford biraz möasraflıdır ona göre.
ama çok güzel bir araç serisi yapmış ford.
pişmanlığı sadece yakıt ve araç temiz değilse parçada çekersin .
yoksa iyi arabadır Scorpio
-
Hocam donanımlarına bakıp kanma derim ben diyelim aldın bu arabayı 2.3 motor vergisini geçtim , sokakta bu arabadan kaç tane gördün , satmak istesen kime satacaksın yedek parçasını nereden bulacaksın :)
-
whoobay bunu yazdıpatron_38 bunu yazdıwhoobay bunu yazdı
Sahibindeki araç senin sanırım. Takastan yana başka bir arabayla takas yapmanı öneririm.
sahinde ilanim yok hocam . kayseri icinden denk geldi
-
zalimadam bunu yazdı
valla konfor istiyorsan takasını yap ama ford biraz möasraflıdır ona göre.
ama çok güzel bir araç serisi yapmış ford.
pişmanlığı sadece yakıt ve araç temiz değilse parçada çekersin .
yoksa iyi arabadır Scorpio
hocam parca konusunda skinti olcagini dusunmuyorum avrupa kayniyor bu arabadan , masraf konusunda haklisin
-
Elysion bunu yazdı
Hocam donanımlarına bakıp kanma derim ben diyelim aldın bu arabayı 2.3 motor vergisini geçtim , sokakta bu arabadan kaç tane gördün , satmak istesen kime satacaksın yedek parçasını nereden bulacaksın :)
300 lira vergisi var samurai 49 lira :) arac kupon zaten kolay satilmiycaginin farkindayim ama samurai alan yada takas yapan birini bulamiyorum skinti bu iste bendeki aracda kupon