Forever - 2O14 [The Mentalist Ve Sherlock Holmes Havasında]
-
Hacı sen naptın ya bugün dördüncü bölümü çıktı izlemeye kıyamıyorum....
-
Yarın bi başlıyım, eyvallah.
-
The Mentalist, Sherlock, Psych, Person of Interest hayranı olarak kesinlikle izlerim hocam eyv.
-
buruksu bunu yazdı
mentalist e denk gelecek bir diziye rastlamadım bu güne kadar,
bu satırları okuyupta mentalisti seyretmeyen biri varsa çok şanslı bi adamdır, yada ben çoktan mentalist fanı olmuşum :)
bu yorumdan sonra mentalist'e biri başlasa ve o 100 küsür bölümden sonra sonucu görse kulaklarını çınlatır :)
-
Kreyzi bunu yazdıburuksu bunu yazdı
mentalist e denk gelecek bir diziye rastlamadım bu güne kadar,
bu satırları okuyupta mentalisti seyretmeyen biri varsa çok şanslı bi adamdır, yada ben çoktan mentalist fanı olmuşum :)
bu yorumdan sonra mentalist'e biri başlasa ve o 100 küsür bölümden sonra sonucu görse kulaklarını çınlatır :)
O yüz küsürden sonraki kısım gayet güzeldi bence hocam :)
Spoiler Spoiler Spoiler
Kilisede red john ile jane'in konuştuğu sahne mükemmeldi, telefona mp3 olarak indirdim rahat 100 kere dinlemişimdir :D İlk başta "böyle bitirilir mi be" gibi bir tepki veriyorsun ama 1-2 kere daha izleyince vay be dedirtiyo. Bence halen de güzel devam ediyor, ama jane'in çevirdiği dümenleri artırmaları lazım :DSpoiler Spoiler Spoiler
-
1. sezon 21. bölümü şimdi izledim. En iyi bölümlerden biriydi bence.
Daha önce de yazmıştım, Psych, The Mentalist, Sherlock tarzı dizi arayan müridlere tavsiye ederim.
Ayrıca dizinin soundtrack seçimini de beğeniyorum. Özellikle Henrynin bölüm sonu konuşmaları sırasında çalan şarkılar baya hoş.
-
Güzel dizi. Tavsiye ederim.
Bunun yanında the vampire diaries, the Flash, G. O. T izliyorum. Birde last ship vardı uzun zamandır yeni bölümü çıkmıyor
-
Yeni sezonu çıkmayacak final söylentisi var bilen var mı müridlerden ?
-
iyi ki hortlamış konu. Psych ve Forever'a başlıyım dizi arıyordum.
dizilab bakıma girmese iyiydi :/
-
geçen bir konumda bir arkadaş mentalist dizini yazmış :D kendimi kaptırdım baya bi izledim şuan 2. sezon 6. bölüm bitti :) normalde zamanım yok ama uykumdan feragat ediyorum bi kaç saat uyuyorum :D dizi de sarıyor, trende falan izliyorum :) daha çok var umarım sınavlara kadar bitiririm de engel olmaz :)
ben çok dizi izleyemiyorum ama izlediklerim güzeldi izlemeyenlere tavsiye ederim: prison break, breaking bad (ismini bir türlü ezberleyemedim), dexter
bunların dışında bi kaç dizi izledim ama bir iki bölümden sonra bıraktım :) şimdi mentalist i beğendim. Sanırım biraz zeka ürünü olan şeyleri seviyorum.. Bir de komedi olarak HIMYM ı izlemiştim eskiden