Forexe Yatırım Yapmak İstiyorum Sizce Mantıklı Mıdır?
-
1000 $gibi bir teminat ve yüksek lotla yapılan işlemlerde stoploss olman 10 dakikayı bulmaz :) Bu arada cuma günü 15:30 da tarım dışı istihdam verisi gelecek gecen hafta 245bin olarak açıklandı bu hafta beklenti 205 ile 207bin arasında bu fırsatı değerlendirebilirsin bu da benden tüyo olsun =) ciddi ciddi girmeyi düşünürsen ya da gireceksen çok iyi bir danışman önerebilirim sana gireceksen PM at ki bende onunla görüşeyim normal şartlarda çok yüksek teminatı olan hesap sahiplerine danışmanlık yapıyor.
-
salvador bunu yazdıozgunlu bunu yazdısalvador bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
girenlerin %90ı kaybediyor. 70i kaybediyor 30u kazanıyor gibi oranlara aldanma. 1 dolar kazansa kazandı sayıyorlar. onları da çıkarsan belki %95e çıkar. kazananlar da 50bin 100bin dolarla girenler. sermaye çok olunca hareketlere karşı dirençli oluyosun illa kazanıyosun. atıyorum dolara girdin. dolar düştü 3bin doların gitti. marjın 10bin dolarsa pozisyonu bekletirsen 3 ay 5 ay sonra da olsa o dolar gene yükselecek. kaybını kurtarırsın. ama bin dolarla girdiysen elindeki herşeyi kaybedersin.
neyse özetle teknik analiz çalışmadan girme. girsen de iddaa oynamak gibi birşey olduğunu kabullen.
Zaten öyle yapcam 1000$ı çöpe atcam bakalım ne olcak şansımız dönerse zaten devamini getiririm kàrı çıkardiktan sonra kàrdan zarar etmekle ugrascam gittigi yere kadar bide şu gercek var ki riski seviyorum kaldıraci yùksek acicam ya yuksek kazanirim yada yuksek kaybederim :)
rulette git 0 a bas, 1000$' ı.
Ordan kazanç saglarsak rulette de takılırız bi zarar olmazsa tabi :)
abü 1000$ para değil borsa için, 2 saniyede uçar gider. Sen dediğimi yap, daha çok şansın olur :)
-
sRcN bunu yazdı
1000 $gibi bir teminat ve yüksek lotla yapılan işlemlerde stoploss olman 10 dakikayı bulmaz :) Bu arada cuma günü 15:30 da tarım dışı istihdam verisi gelecek gecen hafta 245bin olarak açıklandı bu hafta beklenti 205 ile 207bin arasında bu fırsatı değerlendirebilirsin bu da benden tüyo olsun =) ciddi ciddi girmeyi düşünürsen ya da gireceksen çok iyi bir danışman önerebilirim sana gireceksen PM at ki bende onunla görüşeyim normal şartlarda çok yüksek teminatı olan hesap sahiplerine danışmanlık yapıyor.
Gcm forex üzerinden kendi sistemimle devam edicem hic olmazsa kayıp verdigim para kendi secimimle olmus olur danışmana ihtiyacim yok diyecek kadar güveniyorum sistemime neredeyse 6 aydir bi sistem ùzerinde ilerliyorum oluyor biseler :)
-
ozgunlu bunu yazdısalvador bunu yazdıozgunlu bunu yazdısalvador bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
girenlerin %90ı kaybediyor. 70i kaybediyor 30u kazanıyor gibi oranlara aldanma. 1 dolar kazansa kazandı sayıyorlar. onları da çıkarsan belki %95e çıkar. kazananlar da 50bin 100bin dolarla girenler. sermaye çok olunca hareketlere karşı dirençli oluyosun illa kazanıyosun. atıyorum dolara girdin. dolar düştü 3bin doların gitti. marjın 10bin dolarsa pozisyonu bekletirsen 3 ay 5 ay sonra da olsa o dolar gene yükselecek. kaybını kurtarırsın. ama bin dolarla girdiysen elindeki herşeyi kaybedersin.
neyse özetle teknik analiz çalışmadan girme. girsen de iddaa oynamak gibi birşey olduğunu kabullen.
Zaten öyle yapcam 1000$ı çöpe atcam bakalım ne olcak şansımız dönerse zaten devamini getiririm kàrı çıkardiktan sonra kàrdan zarar etmekle ugrascam gittigi yere kadar bide şu gercek var ki riski seviyorum kaldıraci yùksek acicam ya yuksek kazanirim yada yuksek kaybederim :)
rulette git 0 a bas, 1000$' ı.
Ordan kazanç saglarsak rulette de takılırız bi zarar olmazsa tabi :)
abü 1000$ para değil borsa için, 2 saniyede uçar gider. Sen dediğimi yap, daha çok şansın olur :)
valla kardeşim biliyorum 1000 doların forex için az oldugunu ama dediğim gibi sistemim sağlam inanıyorum :)) olmazsa da canım saolsun :D denemiş oluruz sonuçları yazarım tekrar :)
-
geçirmişler olsun hocam
-
DevilKingtr bunu yazdı
geçirmişler olsun hocam
geçirirsem haber veririm hocam ^^
-
Yapma! Yapma! Yapma! İşi bilmeyenin hayatını söndürür. Çok biliyorlarsa kendileri oynasın kazansın neden başkalarını oynatarak komisyon alıyorlar? Çünkü riski fazla ve en garanti yol başkalarının kârından ve zararından komisyon almak.
-
Hocam paranı rulete yatır daha şanslı olursun. Bir arkadaşım sürekli oynuyor bi ara 40 bin lira kazandı (20 bine yakın yatırdı belki daha fazla) . Çekti sonra parayı. %20sine zaten el koyuyorlarmış.
O gazla şimdi yatırdığını batırıyor. Nerden baksan bir sene oldu bırakmıyorda. O para orda bi eksiye iniyor bi artıyor. Gereksiz bir risk bana sorarsan
-
demekki adamda para gırla gani, 1000 doları heba edebildiğine göre.... bırakın hevesini alsın
-
Kaldıraç adamı bitirir. 1000 dolar bir anda sifirlanir.