Form Gönderilirken Ekranda Yükleniyor Yazsın [Yardım]
-
Asp'de yönetim paneli kodladım yalnız formu gönder dediğimde resim falan yüklenirken belli bir süre bekliyor, bunun için ekranı kaplayan ve "lütfen bekleyin, işlem gerçekleştiriliyor" gibi bir yazı yazan bişey çıksın istiyorum. Aşağıdaki gibi bişey buldum ama işimi görmedi, bunun mantığı saklı divi orata çıkarmak...
<script type="text/javascript">
var ray={
ajax:function(st)
{
this.show('load');
},
show:function(el)
{
this.getID(el).style.display='';
},
getID:function(el)
{
return document.getElementById(el);
}
}
</script>
<style type="text/css">
#load{
position:absolute;
z-index:1;
border:3px double #999;
background:#f7f7f7;
width:300px;
height:300px;
margin-top:-150px;
margin-left:-150px;
top:50%;
left:50%;
text-align:center;
line-height:300px;
font-family:"Trebuchet MS", verdana, arial,tahoma;
font-size:18pt;
}
</style>
<div id="load" style="display:none;">Loading... Please wait</div>
<form action="http://www.yahoo.com" method="post" onsubmit="return ray.ajax()">
<input type="text" value="Test" name="q">
<input type="submit" value="Search">
</form> -
son bir ümit
-
merak var:up
-
Halen arıyorum, yok mu bir fikri olan :(
-
hocam ajaxtan anlamam ama yapabilirsen çalışma ihtimali vardır
yükleniyor yazısı saklı bir divle durur butonu göndere basınca div fırlar dışarıya ve onu görürsün sonra form yüklenince yönlendirme ile kuturulsun divden
-
Hocam ilk mesajda verdiğim kod dediğiniz gibi birşey ama basit kalıyor. Ekranın bir yerinde çıkıyor ve diğer kısımlar halen işlev görüyor, ben ekranı komple kaplayıp diğer yerler pasif halde beklesin istiyorum...
Yardımın için teşekkürler...
-
Uzun zamandır PHP'ye el sürmüyorum ama sanırsam header() fonksiyonuydu bunu araştır hocam bir sayfaya süreli yönlendirme çakarak çok rahat istediğini yapabilirsin
-
hocam jquery ile daha anlasilir ve kolay yapabilirsin.. yazdigina gore javascript bilgin var ona gore yziyorum..
$(function(){
$('#myform').submit(function(){
$('#formWrapper').html('yukleniyor...');
var params = $('#myForm').serialize();
$.post('dataAction.php', params, function(data){
if(data.success){
$('#formWrapper').html('bilgileriniz alindi tesekkurler...');
}
});
});
});
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------
Uzun zamandır PHP'ye el sürmüyorum ama sanırsam header() fonksiyonuydu bunu araştır hocam bir sayfaya süreli yönlendirme çakarak çok rahat istediğini yapabilirsin
-----------------------------" Asp'de yönetim paneli kodladım yalnız formu gönder dediğimde resim falan yü..."
-
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------GusFring bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------" Asp'de yönetim paneli kodladım yalnız formu gönder dediğimde resim falan yü..."
-----------------------------Pardon baba ya telefondan yazdığım için gözümden kaçmış.
-
merakla bekliyorum konunun sonucunu