Format Atarken Karsima Cikan Sorun
-
Arkadaslar format atarken c de gecici kurulum dosyalari iceriyor diye c yi silemedim ve yükleyemedim sonra biraz arastirdim hdd yi baska kasaya baglayarak c yi bicimlendirdim sonra tekrar denedim olmadi ve kendi kasama bi hdd baglayarak onla beraber c ye yüklemeyi basardim fakat diger hdd yi cikarinca gene acilmadi suanda da yüklemeye calisirken isletim sistemi yükleme hatasi diye hata veriyor ne yapmaliyim yardimlariniz icin tskler..
-
hoca biraz daha ayrıntılı anlatabilecek misin, zerre anlamadım :|
-
aynen biraz daha ayrıntı ver bende bi sey anlamadım :|
-
hacı anlamadım şimdi sen kendi makinanda baglı iken hdd yi biçimlendiremiyormusn?
birde baska makınada biçimlendırdım demişsin ee biçimlendırdikten sonra kurulmadı mı?
birde kullandıgın işletim sistemi neydi ? yani şu silmeye calıstıgın :|
doğru düzgün anlat gennç :|
-
Benim bu yazıdan anladığım arkadaş kendi hdd kine win kuramamış sonra başka hdd denemiş ona yüklemiş win'i sonra hdd sökünce işletim sistemi hatası demiş
Cevap : O hdd windowsu yüklüyorsun peki nie çıkartıyorsun sen şöyle yap başlat>çalıştır>cmd msdosa format C: de formatla -
anlamadım hala ama şey yap hdd deki bütün patriotlar sil baştan biçimlendir :W olur herhalde bu seferde :|
başka pcde kurdugun o.s nin çalışmama sebebide anakartın chipsetlerinin farklı olması sanırım benimde başıma öyle bir iş gelmişti :|
-
murid cvp yazmdıgına göre işini halletmiş demektir.
-
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------murid cvp yazmdıgına göre işini halletmiş demektir.
-----------------------------
mürid i$ini halletmi$ olabilir ama biraz nezaket için gelip buraya "tamam yaptım" diyebilirdi...
bo$una aktif konu :|
-
adam konuyu açtığı gün site açılmaz oldu, hala da giremiyordur büyük ihtimal =))
üzerinde durulacak bir şey yok bence :W
-
tamam konuyu siliyorum şimdi
-
biosa girin böyle bir durumla karsılastığınızda tam yerini bilmiyorum ama advanced bios settingste olması lazım yoksada araştırı tüm biosu 2 dknızı almaz hddyi raid e çevirmeniz lazım yada tam tersi tam hatırlamıyorum böylekyen format yemiyorsa hdd dataysa raid yapın raiddeyse data yapın işte ikisinden biri sorun ortadan kalkar..