Format Atmadan Anakart Ve Cpu Değişimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Format atmadan systemi degişmek istiyorum ssd disk var 250 gb phenom işlemci

intelin i7 işlemcisiyle bi system kurucam format atmam gerekirmi ?

Not:Wİndows 7 kurulu

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

sistemi baştan kurman daha iyi..
    hdd'de kurulu olan driverlar vsler bi önceki anakarttan kalır..
    yeni sisteme yeni format. :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hsyndmr92
    Hsyndmr92's avatar
    Erkek

TAbikide gerekmez sistem HDD ye kuruyosun Anakart ve CPU değişimiyle alakası yok

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

tamam zaten driverlar kalır da o system sağlıklı olurmu onu soruyorum

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

bychaos bunu yazdı:
    -----------------------------

tamam zaten driverlar kalır da o system sağlıklı olurmu onu soruyorum

hocam hdd'nde ki eski anakartın driverı yeni anakartla uyuşmuyor burdan anladığım kadarıyla.

uyuşmazlık olur sıkıntılı yani..

en temizi format.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

Hsyndmr92 bunu yazdı:

TAbikide gerekmez sistem HDD ye kuruyosun Anakart ve CPU değişimiyle alakası yok

Bak bakalım ben orada mıyım hocam... CPU değişimiyle alakası yok fakat şu anda işletim sisteminin kurulu olduğu hdd'yi başka bi pc'ye takıp Windows'u açmayı dene bakalım hangi koddan mavi ekran hatası alıyosun gözlemle.

Metallica Rules
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

oldwolf bunu yazdı:

Hsyndmr92 bunu yazdı:

Bak bakalım ben orada mıyım hocam... CPU değişimiyle alakası yok fakat şu anda işletim sisteminin kurulu olduğu hdd'yi başka bi pc'ye takıp Windows'u açmayı dene bakalım hangi koddan mavi ekran hatası alıyosun gözlemle.

öle deme üzüleecek :) hocam format atman sağlıklı extra driver yükleyerek başarabilirsin ama uğraştırır temizi format

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hsyndmr92 bunu yazdı:

Kekomun genç, o makina açılmaz bile. Windows 7'nin startup repair'i falan da fayda etmiyor format şart.

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ekran kartın flnda aynı, takıp denemen lazım, eğer tanırsa cok bi sıkıntı cıkartmaz...

Son 1 senedir aynı xp imajı ile dünyaları kurdum, bi sorun yok.

İntel işlemciyi Amdye geçirsen intelppm diye bir hata verir mavi ekran, güvenli kipte acıp registryden intelppm diye aratıp 3 değerini 4 e çekersin sorun düzelir.

Ama eğer düzelmeyecek bi mavi ekran fln olursa o zaman caresiz basacaksın formatı, Önce verilerini yedekleki sıkıntı cıkmasın

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

chipsetler aynı ise hiç bişe olmaz gayet sağlıklı olur ama chisetleri farklı ise yani biri itel diğeri sis chipsetli ise zaten makına acmıyacaktır mavı ekran hatası verır buda format gerektırır :)

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Ekran kartın flnda aynı, takıp denemen lazım, eğer tanırsa cok bi sıkıntı cıkartmaz...

Son 1 senedir aynı xp imajı ile dünyaları kurdum, bi sorun yok.

İntel işlemciyi Amdye geçirsen intelppm diye bir hata verir mavi ekran, güvenli kipte acıp registryden intelppm diye aratıp 3 değerini 4 e çekersin sorun düzelir.

Ama eğer düzelmeyecek bi mavi ekran fln olursa o zaman caresiz basacaksın formatı, Önce verilerini yedekleki sıkıntı cıkmasın

Hoca bu dediklerin win 7 içinde geçerlimi

Toplam Hit: 5387 Toplam Mesaj: 13