Format Atmak İçin Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------USB bi klavye hocam ?
-----------------------------adam haklı en kolayı bi USB klavye ile olur hocam :)
-
home - end dene ?
-
TAB tuşu ne güne duruyor denedin mi?
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Laptopta numlock yok zaten
-----------------------------Numlock tuşun var hocam. F11 in alternatifi olarak atanmış.
İlk önce Fn ve F11 tuşlarına aynı anda basarak Numlock'ı aktif edeceksin.
Daha sonra Fn ile K tuşlarına aynı anda basarak alt satıra geçme işlemini yapacaksın. Numlock aktif olduğu için "2" yazmak yerine aşağı satıra inmesi gerekiyor.
Üst satıra geçmek istersen Fn ve 8 tuşlarına aynı anda basacaksın...
Bol Şans...Kolay Gelsin...
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Laptopta numlock yok zaten
-----------------------------Numlock tuşun var hocam. F11 in alternatifi olarak atanmış.
İlk önce Fn ve F11 tuşlarına aynı anda basarak Numlock'ı aktif edeceksin.
Daha sonra Fn ile K tuşlarına aynı anda basarak alt satıra geçme işlemini yapacaksın. Numlock aktif olduğu için "2" yazmak yerine aşağı satıra inmesi gerekiyor.
Üst satıra geçmek istersen Fn ve 8 tuşlarına aynı anda basacaksın...
Bol Şans...Kolay Gelsin...
-----------------------------
Hocam num lock kapalıyken fn+K, tuşun 2. fonksiyonunu yerine getirir yani rakam yazılmış olur, tam tersi durumda da yani num lock açıkken bu tuşlara basınca 1. fonksiyon yani klavye devreye girer ve K yazılmış olur. Ayrıca tuştaki arıza benim bilgisayardaki gibiyse usb klavyede senin işini görmez. Bende shift tuşu pert oldu _ işaretini wordden kopyalayıp kullanabiliyorum mesela, konuşmalarına surat ifadeleri koyamıyorum, yokluğunu çeken bilir gardaş :) -
Yukarı OK a bas kanka o zaman aşağı iner. sen anlatırken derdini ben hatırladım gidip geliyordu yukarı basınca sürekli
-
Ana muhalefet hocam sağolasın oldu xp kurdum Yalnız bir sorun var baska harddiske kurulu olan win 7 açılmıyor
-
fn+f11 tıkla açılır
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
Ana muhalefet hocam sağolasın oldu xp kurdum Yalnız bir sorun var baska harddiske kurulu olan win 7 açılmıyor
-----------------------------Windows 7'den sonra XP kurar isen 7 çalışmaz..
ilk XP sonra 7 kurulması gerekiyor.