folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Format Atmama Ragmen, Bi Sekilde Siziyolar Makinama

Format Atmama Ragmen, Bi Sekilde Siziyolar Makinama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazci
    infazci's avatar
    Erkek
    YaRaMaZ bunu yazdı:
    -----------------------------

infazci bunu yazdı:
    YaRaMaZ bunu yazdı:
    baska bi cd ile format atmayi dene
    onuda deniyeyim birader, ama sonuc yine ayni olursa ne yapabilirim.

Bendede vardi ondan bi ara , formattla beraber siziyorlardi iceri ..megerki format cd sinede bulasmis

baskasiyla atmistim gecmisti..tavsiye ederim

baba benim pc de image dosyasi vardi. ondan cekip cd ye aktarmistim. fakat cektigim vakit pc de sorun yoktu..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek

*Sistemi bir NOD32ile tarattır (güncel olmasına ve tüm sürücüleri taramasına dikkat et)

*Yeni bir kurulum cdsi edin 

gaipten görüntüler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    Hoca diskleri biçimlendirdiğin halde hâlâ mı var?? Çok garip vesselam..Diskleri biçimlendirdiğinde içeride virüs, trojan bişi kalmaz ama sende kalmış :) Neyse.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazci
    infazci's avatar
    Erkek
    jezreel bunu yazdı:

*Sistemi bir NOD32ile tarattır (güncel olmasına ve tüm sürücüleri taramasına dikkat et)

*Yeni bir kurulum cdsi edin 

onuda denedim birader, tam acilirken Nod32 simgesi geliyo pc onune ondan sonrasinda işlem yapamiyorum, msconfig in acilisindan kapattim yoksa pc ye yine format atmak zorunda kalacaktım..ya bende image i vardi xp'nin. o ara cekmistim cd'ye, ama o vakitte pc de sorun yoktu.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazci
    infazci's avatar
    Erkek
    alp bunu yazdı:
    Hoca diskleri biçimlendirdiğin halde hâlâ mı var?? Çok garip vesselam..Diskleri biçimlendirdiğinde içeride virüs, trojan bişi kalmaz ama sende kalmış :) Neyse.
    hangi disketi bicimlendireyim baba, birinde muzikler, diğerinde ajanda var yani gerekli dosyalar var. onlari bicimlendirirsem nerden bulacam bidaha o kadar arsivi..ya ayrı bi hardiske cekip topyekun fdisk cekicez, yada bilmiyorum walla..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    modemi resetleyip d yide formatla kardeş kanımca sadece c yi formatlıyosun...

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkrapstaR
    TurkrapstaR's avatar
    Erkek
    hocam bence sen unlocker die bi program war onu tedariq et we onunla $u c deqi 2 tane süpheli dosiai sil. ondan sonra modemin fi$ini ceq we saglam bi format at hizli olmasin. zaten xp sp1 yüqlüosan antivir yüqlemeden google'a gir hemen spyware bula$ir. o yüzden qurulum tamamlaninca ilq önce saglam bi antiwir yüqle ondan sonra netin fi$ini taq. umarim i$e yarar qolai gelsin. spybot sdyide qullanabilirsin adwareden daa ii tecrübelerim oldu.

Ben imza bilmem, barnaq bassam olurmu?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazci
    infazci's avatar
    Erkek
    TurkrapstaR bunu yazdı:
    hocam bence sen unlocker die bi program war onu tedariq et we onunla $u c deqi 2 tane süpheli dosiai sil. ondan sonra modemin fi$ini ceq we saglam bi format at hizli olmasin. zaten xp sp1 yüqlüosan antivir yüqlemeden google'a gir hemen spyware bula$ir. o yüzden qurulum tamamlaninca ilq önce saglam bi antiwir yüqle ondan sonra netin fi$ini taq. umarim i$e yarar qolai gelsin. spybot sdyide qullanabilirsin adwareden daa ii tecrübelerim oldu.
    onuda deneyeyim baba, bakalım ne olacak.. su dedigin pro'nun linkini yazarmisin, yada tam adini.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

HijackThis

--> /forumsearch.asp ! 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    Ad-Aware SE Personal bu programla bi tarat hajı .. gene yaparsa pcne başka bi windows cd sinden format at.. virüs cd ' dede olabilir

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
Toplam Hit: 6466 Toplam Mesaj: 25