Format Atmama Ragmen, Bi Sekilde Siziyolar Makinama
-
YaRaMaZ bunu yazdı:
-----------------------------infazci bunu yazdı:
-----------------------------
YaRaMaZ bunu yazdı:
baska bi cd ile format atmayi dene
onuda deniyeyim birader, ama sonuc yine ayni olursa ne yapabilirim.
-----------------------------Bendede vardi ondan bi ara , formattla beraber siziyorlardi iceri ..megerki format cd sinede bulasmis
baskasiyla atmistim gecmisti..tavsiye ederim
baba benim pc de image dosyasi vardi. ondan cekip cd ye aktarmistim. fakat cektigim vakit pc de sorun yoktu.. -
*Sistemi bir NOD32ile tarattır (güncel olmasına ve tüm sürücüleri taramasına dikkat et)
*Yeni bir kurulum cdsi edin
-
Hoca diskleri biçimlendirdiğin halde hâlâ mı var?? Çok garip vesselam..Diskleri biçimlendirdiğinde içeride virüs, trojan bişi kalmaz ama sende kalmış :) Neyse.
-
jezreel bunu yazdı:
-----------------------------*Sistemi bir NOD32ile tarattır (güncel olmasına ve tüm sürücüleri taramasına dikkat et)
*Yeni bir kurulum cdsi edin
onuda denedim birader, tam acilirken Nod32 simgesi geliyo pc onune ondan sonrasinda işlem yapamiyorum, msconfig in acilisindan kapattim yoksa pc ye yine format atmak zorunda kalacaktım..ya bende image i vardi xp'nin. o ara cekmistim cd'ye, ama o vakitte pc de sorun yoktu. -
alp bunu yazdı:
Hoca diskleri biçimlendirdiğin halde hâlâ mı var?? Çok garip vesselam..Diskleri biçimlendirdiğinde içeride virüs, trojan bişi kalmaz ama sende kalmış :) Neyse.
hangi disketi bicimlendireyim baba, birinde muzikler, diğerinde ajanda var yani gerekli dosyalar var. onlari bicimlendirirsem nerden bulacam bidaha o kadar arsivi..ya ayrı bi hardiske cekip topyekun fdisk cekicez, yada bilmiyorum walla.. -
modemi resetleyip d yide formatla kardeş kanımca sadece c yi formatlıyosun...
-
hocam bence sen unlocker die bi program war onu tedariq et we onunla $u c deqi 2 tane süpheli dosiai sil. ondan sonra modemin fi$ini ceq we saglam bi format at hizli olmasin. zaten xp sp1 yüqlüosan antivir yüqlemeden google'a gir hemen spyware bula$ir. o yüzden qurulum tamamlaninca ilq önce saglam bi antiwir yüqle ondan sonra netin fi$ini taq. umarim i$e yarar qolai gelsin. spybot sdyide qullanabilirsin adwareden daa ii tecrübelerim oldu.
-
TurkrapstaR bunu yazdı:
hocam bence sen unlocker die bi program war onu tedariq et we onunla $u c deqi 2 tane süpheli dosiai sil. ondan sonra modemin fi$ini ceq we saglam bi format at hizli olmasin. zaten xp sp1 yüqlüosan antivir yüqlemeden google'a gir hemen spyware bula$ir. o yüzden qurulum tamamlaninca ilq önce saglam bi antiwir yüqle ondan sonra netin fi$ini taq. umarim i$e yarar qolai gelsin. spybot sdyide qullanabilirsin adwareden daa ii tecrübelerim oldu.
onuda deneyeyim baba, bakalım ne olacak.. su dedigin pro'nun linkini yazarmisin, yada tam adini. -
HijackThis
--> /forumsearch.asp !
-
Ad-Aware SE Personal bu programla bi tarat hajı .. gene yaparsa pcne başka bi windows cd sinden format at.. virüs cd ' dede olabilir