Format Attım "Hazırda Beklet" Ve "Bekleme" Seçenekleri Yok [Acil Yardım]
-
Arkadaşlar,
Arkadaşımın bilgisayarına kendi evimde format attım Windows XP servis pack 2
her neyse bi baktım hazırda beklet ve bekleme seçenekleri yok bunu nasıl düzeltebilirim? Tekrar format mı atmam gerekiyor?
Bi de benimki GİGABAYTE + Nividia ama format attığım bilgisayar ASUS logosuyla başlıyor. Bilgisayarı getirirken driverleri almayı unuttum. Hangi driverleri indireceğimi bilmiyorum. Bi cd için tekrar gidip almak istemiyorum. Driverleri nerden bulabilirim yardım edebilirmisiniz?
-
everest portable indir ondan bak driverların ne olduğuna
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
everest portable indir ondan bak driverların ne olduğuna
-----------------------------Tamam usta peki internetten bulabilirim değil mi bu programı?
-
Kasayı açıp anakart modeline bakarak netten driverlarını bulabilirsin.Diğer sorunda bi fikrim yok ama güç yönetiminde olabilir çözüm.Masaüstü sağtık , özellikler , ekran koruyucu sekmesindeki , güç seçeneğini tıklayarak hazırda bekletle ilgili birşey bulabilirsin.
-
Memorial bunu yazdı:
Kasayı açıp anakart modeline bakarak netten driverlarını bulabilirsin.Diğer sorunda bi fikrim yok ama güç yönetiminde olabilir çözüm.Masaüstü sağtık , özellikler , ekran koruyucu sekmesindeki , güç seçeneğini tıklayarak hazırda bekletle ilgili birşey bulabilirsin.
-----------------------------Tamam usta anakartın üstünde en belirgin yazı PSGZ-MX yazıyo ASUS bumu demek istediğin?
-
Arkadasinda dedigi gibi everest indirip anakart driveri gibi seyleri indirip yuklemen lazim
updatesini falanda yaptiktan sonra calismasi lazim
-
YaRaMaZ bunu yazdı:
Arkadasinda dedigi gibi everest indirip anakart driveri gibi seyleri indirip yuklemen lazim
-----------------------------Usta internette bulamıyorum bu programı rapid üyeliğimde yok ille premium istiyor yokmu benimle paylaşacak?
-
Paragrafi bunu yazdı:
YaRaMaZ bunu yazdı:
-----------------------------Usta internette bulamıyorum bu programı rapid üyeliğimde yok ille premium istiyor yokmu benimle paylaşacak?
-----------------------------http://www.megadownloads.nl/downloaden/92/Everest%20Home.html
-
hemen açıklayım hocam o iki seçeneğin bulunmamasının nedeni senin bilgisayarındaki driverlarından bir kaçının yanlış yüklenmesi yada yüklenmemmiş olması olabilir...
ilk çözüm driverları değiştirmek ikinci çözüm sağlam olarak bilinen katılımsız xp sp2 yada sp3 cdlerinden birisi ile yeniden format atman...
ilk çözüm için driver genius isimli bir yazılım var internetten indirebilirsin taradığı zaman hangi driverların update edilmesi gerektiğini gösterir yani hangilerini indirmen gerektiğini bilirsin güncel birde serial key uydurabilirsen program senin için ilgili driverları bile çeker internetten sana sadece yüklemek kalır...
-
YaRaMaZ bunu yazdı:
Paragrafi bunu yazdı:
YaRaMaZ bunu yazdı:
-----------------------------http://www.megadownloads.nl/downloaden/92/Everest%20Home.html
-----------------------------Allah razı olsun kardeş çok sağol
-
Paragrafi bunu yazdı:
Memorial bunu yazdı:
-----------------------------Tamam usta anakartın üstünde en belirgin yazı PSGZ-MX yazıyo ASUS bumu demek istediğin?
-----------------------------Evet model o anakarta entegre olan tüm driverları bulabilirsin bununla.
http://asus.com/product.aspx?P_ID=tETxzdhyOHOJ5pqv&content=download buradan işletim sistemini seçerek uygun driverları indirebilirsin.