FORMAT Grundig Gnb 1150 B1 N2 Laptop Uefi Kapanmıyor
-
bilgisayarda cd girişi yok yazmamısmıyım onu olsa da boot etmez zaten hacım tüm diski biçimlendirsem bile format atmaya baslasa hdd gelse seçili bolum gpt stilinde dicek ve baslatmıcak formatı
-
Linux usb den başlar,diski biçimlendirken sonra win7 kuruluma geçmez yine.Terminali açarak diskpart ile çözebilirsin gpt olayını ;
-listdisk
-selecet disk x
-clean
-convert gpt
Tamamdır.Tabii ayrı pc olduğunu varsayıyorum,linux u usb ye atabileceğin. -
valla yarın denicem artık hem o zamana grundigten mail de gelir hadi iyi geceler :D
-
Biosun altından girdim üstünden cıktım sonuc yine aynı grundig henuz mail de atmamıs recovery içinde tus yok laptopta windows acık olmadan kurulum yaptırmıyo ne yapacam bilemedim
BuNYaMaX tarafından 29/Ağu/15 09:41 tarihinde düzenlenmiştir -
windows 7 64 bit indiriyorum uefi seklinde flasha atıcam oyle kurcam son care o da 8 saate inecek :D
-
bazı laptoplarda biosta bazı secenekler password oluşturmadan açılmıyor, biosta password oluştur öyle bir dene baklaım gelecekmi o secenek.
-
Ayni sorun daha once baska marka laptopta geldi o sekilde cozdum bils sifresi koyarak buna ilk isim sifre koymak oldu ama yinede yemedi saf win7 pro 64 bit indridim yarin onu uefidesteklicek sekilde flasha yazip kurulum yapacam