Format Sorunu Asrock P4V88+
-
Asrock P4V88+ anakart modeli işlemciye bakmadım ati radeon 9*** bişey ekran kartı var son bi kaç gündür reset+mavi ekran hatası vermeye başladı pc irqt not less gibi bişiy yazıyodu bad sector olduğunu düşündüm chkdsk /f attım olmadı ekran kartını güncelledim olmadı neyse format attım kurulumu gerçekleştiremiyorum aygıtlar yükleniyor derken reset atıyo pc işin garibi bios a da giremiyorum pc de değiştirmediğim işlemciyle anakart kaldı hdd cdrom ekran kartı değiştim ramleri tek tek denedim ama cık var mı önerisi olan ?
edit aygıtlar yükleniyor kısmında reset yiyor pc -
güncel
-
ekran kartını çıkar monitorü onboard ekran kartına bağla bi dene hocam
-
başka bir cd ile denedinmi?
-
sorun ram sorunu 2 ram kullanıyosan tek twk dene windows kurduktan sonra rami takarsın oda olmassa hdd dir
-
rami denedim onboard ekran kartı yok işlemciyle anakartı değişmediğim kaldı bi harddisk ,cdrom ,cd, ekran kartı denendi bunlar
-
Donanıma ait olmayan yazılımı yüklemeye çalıştığın için yapar reset olayını. Kontrol et
-
elle kurulum yapmıyorum xp kurulumunda dosyalar yükleniyor derken gidiyo + bios a girmiyor girse kapatıcam zaten onboard ses etherneti yarın da başka bi işlemciyle deniycem geriye hdd kalıyo bakalım ...
-
hocam ram'dan kaynaklanan bir sorun, yada hdd' veriyi okumaya başladığı sıra yapabilirde.
mavi ekran hata kodları farklıdır tam hata belirtseydin arardık ama aklıma ilk gelenler ram & hdd'.
microsoft'un söyle bir yazısı var ilgini çekermi..
-
arkadaş var elektronikçi ona verdim işlemciyi denemiş aynı sorun sonra işlemci yanındaki silindir yuvarlak silindir şeklinde şeyler şişmiş dedi değişmiş onları onların adını bilmiyorum harddiski görmüyo dedi şimdide işteyim ben de bakamıyorum kapamış dükkanı gitmiş olmadı en son anakartı değişcem remleri harddiski denedim zaten
-
anakartı değiştirdim sorun çözüldü