Format Sorunu (Windows Olmuyor Ubuntu Oluyor)
-
laptopsa toz yüzünden yapma oranı çok yüksek. işlemci fanının önünde toz tabakası kaplamıştır. ısındığından yapıyordur. aynı soğutucu laptoplarda çipset ve gpu yuda soğuttuğu için o kısmı temizleyip, termal macunu yenilersen sorunun %90 olasılıkla çözülecek hacım.
-
sata desteği olan bi cd ile kurmaya çalışırsan sıkıntın kalmaz
-
windows seven kur kurulumda disk duzenleme vs en azından belki bi işe yarar die dusunuorum en azından gorursun ne oldugunu bana pek rem fan toz pusur gibi gelmedi yada hdd de batsector olustu desem buda kucuk bi ihtimal pcn markası ne hp falanmı ???? hp de bikere bende yasamıstım daha sonra win98 cdsinden bot edip fdısk yapıp duzeltmiştim denemende fayda var bunu belki bişeler elde edersin
-
kaçtane ram var ramları cıkar dene bıosu sıfırla dene hdd satamı ide mi satta ise biostan sata controller varsa ıde yap yada oynanmış sata driverli cd ler ile yuklmeme yapmayı dene
-
hdd başka bi kasaya takma imkanın var mı? ole dene bir
-
self bunu yazdı:
-----------------------------
kaçtane ram var ramları cıkar dene bıosu sıfırla dene hdd satamı ide mi satta ise biostan sata controller varsa ıde yap yada oynanmış sata driverli cd ler ile yuklmeme yapmayı dene
-----------------------------evet katılıyorum bazı laptoplarlarda biosta ahcı driver yazan yeri ıde diye deiştir sata diye görununce mavi ekran veren laptoplar oluyor.