folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Format Sorunu (Windows Olmuyor Ubuntu Oluyor)

Format Sorunu (Windows Olmuyor Ubuntu Oluyor)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

laptopsa toz yüzünden yapma oranı çok yüksek. işlemci fanının önünde toz tabakası kaplamıştır. ısındığından yapıyordur. aynı soğutucu laptoplarda çipset ve gpu yuda soğuttuğu için o kısmı temizleyip, termal macunu yenilersen sorunun %90 olasılıkla çözülecek hacım.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

sata desteği olan bi cd ile kurmaya çalışırsan sıkıntın kalmaz

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

windows seven kur kurulumda disk duzenleme vs en azından belki bi işe yarar die dusunuorum en azından gorursun ne oldugunu bana pek rem fan toz pusur gibi gelmedi yada hdd de batsector olustu desem buda kucuk bi ihtimal pcn markası ne hp falanmı ???? hp de bikere bende yasamıstım daha sonra win98 cdsinden bot edip fdısk yapıp duzeltmiştim denemende fayda var bunu belki bişeler elde edersin

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

kaçtane ram var  ramları cıkar dene bıosu sıfırla dene hdd satamı ide mi satta ise biostan sata controller varsa ıde yap yada oynanmış sata driverli cd ler ile yuklmeme yapmayı dene

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

hdd başka bi kasaya takma imkanın var mı? ole dene bir

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

self bunu yazdı:
    -----------------------------

kaçtane ram var  ramları cıkar dene bıosu sıfırla dene hdd satamı ide mi satta ise biostan sata controller varsa ıde yap yada oynanmış sata driverli cd ler ile yuklmeme yapmayı dene

-----------------------------

evet katılıyorum bazı laptoplarlarda biosta ahcı driver yazan yeri ıde diye deiştir  sata diye görununce mavi ekran veren laptoplar oluyor.

mademki türksün systeme göster ürksün
Toplam Hit: 1953 Toplam Mesaj: 17