Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
Formata Başlarken Bilgisayar Kapanması
Formata Başlarken Bilgisayar Kapanması
-
Evet arkadaşlar ilk defa bununla karşılaştım formata başlarken pc kendiliğinden kapanıyor çözümü nedir bu sorunun.
-
işlemciyi sök tozlanmışsa petekleri iyice bir üfle varsa kopresor tarzı bşi uflet saç kurutma makineside olur. birde böyle dene
-
x-files ın dedıklerını yap egeer hala acılıp kapanıyo ve bu kapanma durumu sadece format cekmeye baslarken yapıyosa baska bı cd ıle format cekmeyı dene saglam temız cekıldıgıne emın oldugun bı cd ıle format cek cunku format cektıgın cd dede sorun olabılır
-
1-) Kullandığınız CD nin sorunsuz olduğundan emin olun.
2-) Bilgisayarınızın işlemcisinin ısınacak derecede tozlanmış olmadığından emin olun.
3-) Bilgisayarınızın fanlarının sorunsuz çalıştığından emin olun.
4-) TV kartı, Ethernet kartı vs. extra aparatlarınız varsa format sırasında çıkarıp sonradan takın.
-
ekran kablosunu onboard tak dene
-
ide veya sata girişlerinde sorun vardır :| bi kontrol et onları
-
kapanma değilde kitlenip kalma durumu masaüstü pc 'mde oldu.
2 tane farklı ram vardı teki oem 'di diğeri kingston 'du ..özet: oem 'i çıkardım tek ram 'le attım formatı.
-
arkadaşlar az önce blgisayarın içini temizledim fanlarda baya bi toz birikmişti topladım. açıyorum 10 saniye ssonra kapanıo açıyorum yine kapanıo
. sonra bida baktım fanın klipslerini iyi kapatamamışım galiba işlemci ısındığından kapanıyordu diye düşünüyorum varmı böyle bir olay?
-
işlemci fanını iyi oturtmuşmusun bi bak .
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar az önce blgisayarın içini temizledim fanlarda baya bi toz birikmişti topladım. açıyorum 10 saniye ssonra kapanıo açıyorum yine kapanıo
. sonra bida baktım fanın klipslerini iyi kapatamamışım galiba işlemci ısındığından kapanıyordu diye düşünüyorum varmı böyle bir olay?
-----------------------------war. tırnaklar tam oturmazsa biri açık kalmışsa pc kapatır kendini 10 saniyede filan.. yerine tak düzelir direk..
-
PlayForFree bunu yazdı:
-----------------------------
ekran kablosunu onboard tak dene
-----------------------------adamın harici ekran kartı kullandıgını nerden biliyosun hadi biliyon diyelim bali ekran kartını slotdan cıkar sonra onborda tak de yoksa onbordan görüntü vermez