Formatla İlgili Bir Soru.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

beyler bu hani windows kur yaparken yani mavi ekranda kuruluyor felan diyor orda tek tek dosyalar kopyalıyor altta.

bende 2 tane windows cd si var o bölüme geldiğinde biri hata veriyor işte "xxccxc.dll dosyası kopyalanamıyor" diyor, ben diğer cd yi takıyorum devam ediyor bi süre sonra o hata veriyor ben diğerini takıyorum böyle komik bir şekilde elimde 2 bazı yerleri bozuk windows cd si var ama birbirlerini amorti ediyor :D en az 10-15 defa değiştirdim cdleri :D

sorucağım soru ise o kopyalanma bölümünde ben her dosyayı alsın diye değiştiriyorum ama aynı zamanda atla diye bir seçenek var ona bikere tıkladım normal bir şekilde devam etti sizce o zaman onlar gereksiz mi sürekli her hata verdiğinde atla desem çok sorunlu mu olur :)

not: linux windows tartışması yapmayınız :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

gereksiz olsa o dosyalar olmazdı :-)

bitane yeni sp3 lü xp çekip yeni bi cd yarat bence :-D

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

sürücün bozuk

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

hackworm bunu yazdı:
    -----------------------------

sürücün bozuk

Aynen  CD sürücün bozuk CD lerin bana kalırsa hiç bir günahı yok. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

yeni bir cd yaz.kaliteli bi cd kullan.internetten temiz bir iso dosyası bul, nero tarzında bi program kullanarak "en düşük" hızda yazdır.cdyi temiz bir şekilde sürücüye yerleştirerek tekrar dene.

eğer yine olmazsa çıkar o sürücüyü yak :D 

http://kocaer.me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Muhtemelen optik sürücün son dönemlerini yaşıyor. Gerçi belli olmuyor 3-4 sene böyle sürüne sürüne yaşayanını gördüm :)

Solak Cerrah
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

sürücü yaklaşık 9 senelik :W sanırım ondan dolayı :D

bu arada evet sp3 çekmem lazım o kadar kuruyorum bide yarım saat sp3 kurmak için bekliyorum varmı güvenilir sp3 link verebilecek yada araştır biz niye bulalım mı diyorsunuz :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

sürücü yaklaşık 9 senelik :W sanırım ondan dolayı :D

bu arada evet sp3 çekmem lazım o kadar kuruyorum bide yarım saat sp3 kurmak için bekliyorum varmı güvenilir sp3 link verebilecek yada araştır biz niye bulalım mı diyorsunuz :D

aramaya inan

http://kocaer.me
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

beyler bu hani windows kur yaparken yani mavi ekranda kuruluyor felan diyor orda tek tek dosyalar kopyalıyor altta.

bende 2 tane windows cd si var o bölüme geldiğinde biri hata veriyor işte "xxccxc.dll dosyası kopyalanamıyor" diyor, ben diğer cd yi takıyorum devam ediyor bi süre sonra o hata veriyor ben diğerini takıyorum böyle komik bir şekilde elimde 2 bazı yerleri bozuk windows cd si var ama birbirlerini amorti ediyor :D en az 10-15 defa değiştirdim cdleri :D

sorucağım soru ise o kopyalanma bölümünde ben her dosyayı alsın diye değiştiriyorum ama aynı zamanda atla diye bir seçenek var ona bikere tıkladım normal bir şekilde devam etti sizce o zaman onlar gereksiz mi sürekli her hata verdiğinde atla desem çok sorunlu mu olur :)

not: linux windows tartışması yapmayınız :D

Sen ole atla atla de xD Sonrasını anladın zaten :)

o dosyaların bı tanesıne bıle atla dedıgınde cok urastırır senı,hatta formattan sonra herseyı duzene soktum tam dersın,sonra tekrar format atmak zorunda kalırsın.

Windows7 ultımate ındır.Usb formatına cevır(eger 4gb lık usb varsa) sonra devamlı ondan rahat rahat atarsın...Ben tum formatlarımı usb uzerınden yapıyorum bu arada.

Allah büyüktür vesselam...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

ramden den  de yapar

sürücü

cd

ram

üçün den birinde sıkıntı var

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 2000 Toplam Mesaj: 13