Formatlı Harrdiskteki Bilgileri Geri Çağırma
-
formatlı harrdiskteki bilgileri geri çağırma işlemini yapamıyorum.tıramısu ve recoveryall
programlarını denedim.fakat olmuyor.lütfen yardımcı olun... -
sirnight_ nickli arkadasta bir program vardi sanirim istersen bi pm at ona.
-
walla iyi olur senin daha fazla bilgin yokmu please
-
Nasıl format attın??
mesela tam formatmıydı?? yada /u parametresi kullandınmı?? yada formatladıktan sora diski kullandınmı.. mesela üstüne windows kurdunmu?? yada disk birleştirme yaptınmı??
bunları söyle ona göre bi düşünelim.. -
hardformatter programının oluşturdu dosyanın açılması ile bunlar başıma geldi..
tiramisu ve recovery all programlarını denedim olmuyo ben şindi ne bok yicem.....pder bey azıma etcek .....içinde bazı muhasebe bilgileri vardi -
/u parametresini kullanmadiysan
www.restorer2000.com
hdd partitionlariyla oynadiktan sonra denedim yine ise yaradi. -
Direk format c: yazıp formatladıysan bence bilgiler kesinlikle geri gelmez...Ama sen yine bi araştır...Belki oluodur....
-
holyone hardformatter da oluşturduğum dosyayı açtım......tabi haliyle sistem format yedi..:
hardda peder beyin exel çalışma sayfaları vardı adamla kapışım duruyoz...çok zor durumdayım yardım edinnnnnnn....... -
hocam bende var bir program bana mail adresini ver yollıyayım sana nasıl kullanacağın konusundada bilgi veririm...
-
geçen ay, yanlışlıkla fdisk çekilen hardisteki bütün bilgileri geri yükledim bunu yapan programlar var ben Partition Magic 8.0 kullandım onu bir dene dene :)
-
Selam yettim gayri bi Easy Recovery 6.0 diye program var onu kurun ve bilgilerinizi kurtarın crackı lazım olursa www.andr.net"ten indirin
Toplam Hit: 6089 Toplam Mesaj: 13